Redactia.ro
Home » Monden » Jador a răbufnit la adresa gurilor rele! Artistul a sărit și în apărarea Loredanei Groza: ”Cum să comentezi de niște oameni valoroși?”

Jador a răbufnit la adresa gurilor rele! Artistul a sărit și în apărarea Loredanei Groza: ”Cum să comentezi de niște oameni valoroși?”

Jador a răbufnit la adresa gurilor rele! Artistul a sărit și în apărarea Loredanei Groza: ”Cum să comentezi de niște oameni valoroși?”

Jador s-a săturat de zvonuri și de gurile rele care tot apar în mediul online și a av ut o reacția acidă la adresa celor care l-au numit ”manelist”. Cântărețul i-a luat apărarea și Loredanei Groza după ce fanii au criticat-o că a cântat alt stil muzical. 

Jador a răbufnit la adresa gurilor rele! Artistul a sărit și în apărarea Loredanei Groza

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști  din România. Tânărul cântăreț are hit după hit și sparge topurile de pe YouTube. De asemenea, este râvnit de sute de domnișoare, iar acest lucru poate creat multă invidie în rândul celor care îl urmăresc. Invitat în cadrul podcast-ului realizat de către Damian Drăghici, Faimosul de la Survivor a pus piciorul în prag și a avut o reacție acidă la adresa celor care îl numesc ”manelist”.

Jador a sărit chiar și în apărarea Loredanei Groza, care a fost aspru criticată după colaborarea alături de el și de alți artiști din industria manelelor pentru piesa ”Fericire! Bună dimineața!”. Jador o consideră pe jurata X Factor o artistă de excepție, iubită de toată lumea, care ar trebui apreciată indiferent de stilul său muzical.

”Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști. Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim, dar în ochii unora suntem doar niște maneliști”, a declarat Jador în podcast-ul lui Damian Drăghici, de pe Youtube.

De asemenea, Jador susține că s-a săturat ca toată lumea să îi considere pe artiștii de manele ”niște analfabeți și niște needucați”, precizând că sunt oameni de valoare, care au muncit foarte mult pentru cariera lor.

”Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, a mai adăugat artistul.

Loredana Groza a fost aspru criticată pentru că a cântat manele

Loredana Groza a fost aspru criticată pentru faptul că a colaborat cu Jador, Costi Ioniță și Florin Salam. Artista nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat imediat vis-a-vis de criticile care au apărut din cauza piesei cu cei 11 artiști.

Jurata X Factor consideră că este vorba despre o problemă legată de rasism. În plus, artista nu apleacă urechea la adresa gurilor rele și declară că melodia ”Fericire! Bună dimineața” nu este o manea, ci este, de fapt, un happy-tone.

”Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problemă şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea”, a spus Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: