Redactia.ro
Home » Monden » Problema cu care se confruntă Jador din cauza participării la Survivor România: „M-a distrus”

Problema cu care se confruntă Jador din cauza participării la Survivor România: „M-a distrus”

GALERIE FOTO (2) Problema cu care se confruntă Jador din cauza participării la Survivor România

Problema cu care se confruntă Jador din cauza participării la Survivor România. Celebrul artist s-a întors din Republica Dominicană, dar nu din cauza voturilor, ci din cauza accidentării la picior. Recent, Jador le-a spus fanilor săi că fața îi este distrusă din cauza soarelui la care a fost expus timp de patru luni de zile.

Problema cu care se confruntă Jador din cauza participării la Survivor România: „M-a distrus”

Problema cu care se confruntă Jador din cauza participării la Survivor România. Artistul a fost unul dintre cei mai votați concurenți de la Survivor România, fiind nevoit să părăsească competiția din cauza unei accidentări la unul dintre picioare. Întors recent în țară, a descoperit că se confruntă cu o nouă problemă. Recent, Jador le-a spus fanilor săi că fața i-a fost arsă de soare, iar acum i se i-a bronzul. Pe parcursul șederii sale în Republica Dominicană, artistul a fost nevoit să se spele cu apa sărată, iar din cauza soarelui, pielea de pe față a început să se deshidrateze. Jador a recunoscut că este deranjat de acest lucru și abia așteaptă să scape. „Ca să vedeți și voi ce mi-a făcut Survivor. Uitați cum mi se ia pielea de pe față, cum mi se ia bronzul.M-a distrus. Abia aștept să se ducă totul de pe fața asta”, a spus Jador la InstaStory.

Chipul lui JAdor, distrus de razele soarelui

De asemenea, artistul se mai confruntă cu câteva dureri la nivelul piciorului. Într-un moment în care se lupta să câștige punct pentru echipa sa, Jador s-a accidentat pe traseu și a fost dus la spital. După câteva săptămâni, acesta a trebuit să revină în țară, unde să facă recuperare pentru accidentarea suferită. Într-un clip video postat recent, artistul susține că încă mai șchiopătează, dar acest lucru nu îl oprește să muncească.

Jador, trădat de cel mai bun prieten

Întors acasă, după patru luni de stat în Republica Dominicană, Jador a fost nerăbător să se întâlnească cu familia sa, dar și cu prietenii săi din copilărie. Acesta a făcut o reuniune cu cei mai buni amici, iar după ce au stat la povestit, unul dintre ei a decis să-și arate adevărata față. A doua zi, artistul a aflat că unul dintre apropiații săi i-a băgat cuțitul în roată. „M-am întâlnit cu prietenii mei cei mai buni din copilărie. Îmi era foarte dor de ei, îmi era foarte dor să petrecem și să povestim momente frumoase, activități pe care le-am întreprins împreună în copilărie.Când a venit momentul să plece acasă, unul dintre ei mi-a băgat cuțitul în roata de la mașină. Ce să consider, că nu există prietenie adevărată? Pe care să îl învinuiesc? Care dintre ei este acela care, de fapt, nu mă iubește și e invidios pe ce am realizat în viață? Există prieteni? Majoritatea m-au trădat. E o întrebare bună, nu? Oricum știu care mi-a băgat cuțitul în roată”, a declarat Jador, pe Instagram.

Jador a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar cu toate astea, tânărul nu a uitat de unde a plecat. În cadrul unei emisiuni, Jador, pe numele său real, Ionuț Dumitrache, a povestit momente din copilăria sa, izbucnind în lacrimi.„Mama, cand era tanara, vorbea foarte urat cu mine. Si tata la fel,dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu. S-a imbolnavit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu ca daca mama se vindeca se va pocai. Si nu s-a pocait. La trei luni s-a imbolnavit si el. În perioada aia nu mancam cate doua trei zile. Nu puteam sa ii cer lui tata bani, stiam ca el era dispus sa vanda tot pentru a o salva pe mama…”, a spus printre lacrimi Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: