Redactia.ro
Home » Monden » Concurentele de la Survivor România au dereglări hormonale! Jador a dezvăluit totul: ”N-ați văzut câta capul au?”

Concurentele de la Survivor România au dereglări hormonale! Jador a dezvăluit totul: ”N-ați văzut câta capul au?”

Concurentele de la Survivor România au dereglări hormonale! Jador a dezvăluit totul: ”N-ați văzut câta capul au?”

Concurentele de la Survivor România s-au confruntat cu multe probleme în timpul competiției, însă cea mai complicată este legată de menstruația. Din cauza stresului, toate fetele aveau dereglările hormonale.

Concurentele de la Survivor România au dereglări hormonale

Una dintre cea mai dezbătută întrebare de la Survivor România a fost cum se descurcau fetele în timpul menstruației. Dacă la început acestea primeau înțelegere, după prima lună niciuna dintre concurente nu mai avea menstruație din cauza strusului care le-a provocat dereglări hormonale.

Jador a povestit prin ce treceau fetele în timpul competiției de la Survivor România, într-un podcast pe Youtube. Faimosul a dezvăluit și de ce toate concurentele aveau capul umflat, declarând că nu este de la mâncare, ci de la dereglările hormonale.

”Noi nu mâncăm nimic, ați văzut la un moment dat că fetele se umflaseră. Era la un moment dat Mellina cu capul mare, asta din cauza hormonilor, pentru că acolo, în momentul în care nu mai mănânci, să încerce cineva să nu mai mânănce o lună de zile. Fetelor nu le mai vine menstruația. N-ați văzut câta capul au? În momentul în care nu îți mai vine menstruația pentru că tot corpul intră într-o autoprotecție. Și noi ne întrebam, nu ați vazut cum o luau toate răzna! Se puneau pe plâns din orice. Având aceste dereglări hormonale, s-au îngrășat”, a declarat Jador.

Ce fac concurentele de la Survivor în acea perioadă a lunii

De asemenea, Roxana a vorbit și ea despre problema fetelor la Survivor România. Fanii au întrebat ce anume se întâmplă cu fetele în momentul în care se află în perioada delicată a lunii. Roxana nu a evitat răspunsul și a spus tot. Se pare că situația se schimbă radical imediat după ce intră în concurs.

Concurentele nu mai au același ritm biologic, dat fiind că organismul se dereglează hormonal. Cu alte cuvinte, nu se pune problema de menstruație. Cu altă ocazie, foste concurente de la show-uri asemănătoare, precum Exatlon, au spus că organismul se deregla și nu se știa când anume trebuia să le vină menstruația. Totuși, primeau cele necesare sau li se permitea să nu intre pe traseu în cazul în care se simțeau foarte rău.

”În acea perioadă a lunii primeam cele necesare și puteam să nu participăm, în caz că ne simțeam foarte, foarte rău”, spunea Diana Senteș atunci.