Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaje a primit Culiță Sterp de la familia sa la Survivor România. Reacția artistului

Ce mesaje a primit Culiță Sterp de la familia sa la Survivor România. Reacția artistului

GALERIE FOTO (2) Ce mesaje a primit Culiță Sterp de la familia sa la Survivor România

Ce mesaje a primit Culiță Sterp de la familia sa la Survivor România. Concurenții Survivor România au primit mesaje audio de la familiile lor, cu ocazia sărbătorilor Pascale. Pentru prima oară de la începutul competiției, Culiță Sterp a primit mesaj de la toți membrii familiei. Care a fost reacția artistului?

Ce mesaje a primit Culiță Sterp de la familia sa la Survivor România. Reacția artistului

Ce mesaje a primit Culiță Sterp de la familia sa la Survivor România. Faimoșii de la Survivor România au primit mesaje audio de la familiile lor, aceștia văzându-și familia adunată în jurul mesei de Paște. Culiță Sterp a avut ocazia să-și vadă întreaga familie, primind mesaje de Paște de la fiecare membru. Mama Geta i-a transmis cântărețului să lupte până la capăt și să se întoarcă învingător acasă. „Hristos a Înviat, Culiță! Te așteptăm să mănânci cozonac. Ne e dor de tine. Să vii cu trofeul acasă, să nu-mi faci figura ca Iancu”, i-a spus mama Geta. „Te așteptăm acasă, campionule. Tu ești un un campion pentru noi”, i-a transmis Iancu Sterp fratelui său.

De asemenea, și iubita sa, Daniela Iliescu i-a transmis un mesaj emoționant. Aceasta i-a spus că așteaptă acasă să se bucure împreună de copilul lor care e pe cale să vină pe lume. „Îți ducem dorul de când ai plecat, când ajungi acasă vom fi trei. Te rog să nu plângi când ne vezi, te iubim. Am un ou cu surprize pentru ține. Te așteptăm acasă”, i-a spus Daniela Iliescu lui Culiță Sterp. Faimoșii și Războinicii au primit mesaje de la familiile lor cu ocazia sărbătorii Paștelui. Toți concurenții au izbucnit în lacrimi, după ce au ascultat mesaje trimise de persoanele dragi.

Reacția lui Culiță Sterp

După ce a văzut mesajele transmise de oamenii dragi, Culiță Sterp a fost emoționat până la lacrimi. „Am încercat să mă abțin să nu bocesc că dățile trecute. O să–l iau ca pe un lucru bun, deși a aprins mai tare dorul în mine. M-a motivat foarte mult și mă bucur că sunt bine și se gândesc la mine, pentru că și eu mă gândesc la ei în fiecare zi. Am cea mai frumoasă familie de pe planetă, cea mai frumoasă nevastă, cele mai frumoase surori, cel mai frumos frate, cele mai bune persoane din lume. Îmi e dor de ei. Trebuie să apreciem ce avem acasă, familia e cel mai important lucru”, a spus Faimosul.

Ileana si Daniela

Familia Sterp este în culmea fericirii. În urmă cu câteva zile, Ileana, sora faimosului de la Survivor România, a adus pe lime o fetiță. Bruneta a devenit mămică pentru prima dată, iar sentimentul este unul minunat. Ileana a spus pe rețelele de socializare că a avut dureri foarte mari în urma nașterii, iar fetița a avut 4 kilograme și 200. „Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Nu mai știu ce să mai zic”, a declarat Ileana pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: