Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a născut. A devenit mamă pentru prima oară

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a născut. A devenit mamă pentru prima oară

Culiță Sterp va avea o surpriză când va veni acasă de la Survivor România. Sora lui, Ileana, a născut  o fetiță. Ileana a devenit mamă pentru prima oară.

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a născut. A devenit mamă pentru prima oară

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă. Ileana a fost transportată la spital sâmbătă dimineața, după ce a avut contracții puternice, potrivit kfetele.ro.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200.Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic”, a spus Ileana, vizibil emoționată, pe rețelele de socializare.

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a născut: „Zbieram încontinuu că nu mai pot” - KFetele

Iubita lui Culiță Sterp este însărcinată cu un băiat

Iar dacă sora lui a născut o fetiță, artistul așteaptă de la iubita sa un băiat. Și aceasta ar putea naște înainte ca ”faimosul” să vină acasă, din Republica Dominicană. Mama Geta este conștientă că fiul ei le duce dorul tuturor de acasă și se gândește la viitorul copil.

Sora lui Culiță Sterp, decizie de ultimă oră: „Nu mai fac față!” Ce anunț a făcut Ileana Sterp cu puțin timp înainte să nască? - Kanal D Romania

”Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta.Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos.Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors.Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă”, a dezvăluit mama Geta cu ochii în lacrimi.

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a născut: „Zbieram încontinuu că nu mai pot” - KFetele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: