Redactia.ro
Home » TV » Elena Marin de la Survivor, surprinsă de mesajul video al logodnicului. Acesta i-a spus că o iubește

Elena Marin de la Survivor, surprinsă de mesajul video al logodnicului. Acesta i-a spus că o iubește

Concurenții de la Survivor România au avut parte de un sfârșit de săptămână spectaculos. ”Războinicii” și ”Faimoșii” au stat împreună la aceeași masă și au mâncat bucate tradiționale de Paști. Ulterior, au primit mesaje video de la membrii familiei. ”Faimoasa” Elena Marin a izbucnit în lacrimi atunci când și-a revăzut logodnicul, cu care s-a certat înainte de a veni în Republica Dominicană și credea că n-o va mai aștepta acasă.

Elena Marin de la Survivor, surprinsă de mesajul video al logodnicului. Acesta i-a spus că o iubește

În mesajul video, logodnicul Elenei Marin i-a transmis ”faimoasei” că o iubește enorm și că îi este dor de ea. De altfel, speră ca următorul Paști să-l petreacă împreună, iar acesta să fie primul și ultimul pe care-l petrec la distanță.

”Iubirea mea ne este foarte, foarte dor de tine. Te iubesc enorm, îți trimitem toată dragostea și toată forța de care ai nevoie. Sper ca sărbătorile astea să fie primele și ultimele pe care le petrecem separat. Și ne e foarte, foarte dor de tine”, a spus bărbatul în video.

Logodnicul Elenei Marin era alături de mama ei, sora și verișoarele acesteia.”Și mie îmi este tare dor de tine. Suntem cei mai înfocați admiratori ai tăi, te susținem și te votăm!”, a spus mama Elenei/”Aștept momentul în care să te iau în brațe. M-ai făcut supermândră de tine (…)”, a spus și sora Elenei. La finalul filmulețului cu toții au strigat: ”Forța Elena!”

De cum a văzut mesajul video, Elena și-a stăpânit cu greu lacrimile și l-a descris drept cel mai frumos moment de care a avut parte în competiție.

”A fost cel mai emoționant moment pe care l-am trăit la Survivor. Pentru că mi-am văzut iubitul, mama, sora, pe care nu am văzut-o dinainte să plec la Survivor și nu în ultimul rând pentru că mi-am văzut nepoțelele. Atât cea mare cât și cea mică (…) Promit să nu vă dezamăgesc, un Paște fericit”, a spus Elena Marin, după ce a văzut mesajul video al familiei sale.

Elena Marin, altercație cu Zanni pe seama logodnicului ei. ”Faimosul” a acuzat-o de infidelitate

În primele luni ale competiției din Dominicană, Zanni a acuzat-o pe Elena că ar fi încercat să-l seducă atât pe el, cât și pe Cosmin, deoarece nu știe dacă logodnicul o va mai aștepta acasă. Elena a negat cele spuse de Zanni și a recunoscut atunci că a avut o ceartă cu viitorul ei soț, care i-a dat de înțeles că ar părăsi-o. Ulterior, bărbatul a apărut la TV și și-a exprimat susținerea față de Elena Marin și l-a criticat pe Zannidache. De altfel, el este afectat de felul cum este aceasta jignită de Zanni.

„Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe.S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic. Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil” a explicat Andrei pentru impact.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: