Redactia.ro
Home » TV » Ce i-a spus Jason Derulo Elenei Marin de la Survivor. ”Faimoasa” este entuziasmată

Ce i-a spus Jason Derulo Elenei Marin de la Survivor. ”Faimoasa” este entuziasmată

”Faimoșii” de la Survivor România au avut parte de o experiență memorabilă în cadrul competiției din Republica Dominicană. Ei au câștigat jocul în urma căruia au luat parte la concertul artistului internațional Jason Derulo. La finalul evenimentului, concurenții s-au bucurat și de câteva momente de discuție cu celebrul cântăreț. Elena Marin a fost de-a dreptul entuziasmată de ceea ce i-a spus Jason Derulo.

Ce i-a spus Jason Derulo Elenei Marin de la Survivor. ”Faimoasa” este entuziasmată

”Faimoșii” de la Survivor România au avut ocazia de a-l cunoaște pe Jason Derulo. Au câștigat jocul prin care au luat parte la concertul renumitului artist internațional, iar la finalul evenimentului au avut o scurtă discuție cu Jason Derulo. ”Faimoșii” i-au povestit cântărețului cum supraviețuiesc în jungla din Republica Dominicană. La un moment dat, Elena Marin a intervenit cu o întrebare la care a primit un răspuns care a entuziasmat-o.

Elena Marin l-a întrebat pe Jason Derulo dacă are nevoie de o dansatoare în trupa lui, căci ea se ocupă cu dansul. Jason Derulo i-a confirmat și i-a precizat că va trebui mai întâi să încheie Survivor.

”Elena Marin: Ai nevoie de o dansatoare?

Jason Derulo: Absolut.

Elena Marin: Da. Eu sunt dansatoare.

Jason Derulo: Trebuie să termini concursul.

Elena Marin: Da”, a fost dialogul dintre Jason Derulo și Elena Marin.

Elena Marin: ”Poate după ce voi termina cu Survivor ajung să dansez la Jason Derulo”

”Faimoasa” a fost de-a dreptul încântată de discuția cu Jason Derulo. Crede că nu a fost întâmplător faptul că l-a întâlnit, deoarece se visa de mult timp dansatoarea lui. Speră ca după terminarea competiției să aibă parte de o surpriză. De altfel, pe parcursul concertului, Elena Marin s-a simțit foarte bine și a dansat, alături de ceilalți colegi, atât din echipa ei, cât și din echipa altor concurenți din alte țări.

”Sunt aici cu colegii. Știu că la un moment dat m-a distras un coleg, de la Survivor Grecia, Turcia, habar n-am , dar n-a mai contat. Am văzut că toată lumea se simțea foarte bine, aveam nevoie de această ieșire. Concertul cu Jason Derulo a fost o șansă extraordinară pentru mine, pe care mi-a oferit-o Survivor. Cine știe, să gândim pozitiv, nu? Poate după ce voi termina cu Survivor ajung să dansez la Jason Derulo. Doamne, te rog, ascultă-ma și ajută-ma!”, a spus Elena Marin după terminarea concertului.

”Faimoșii” au avut parte și de o pierdere a unui membru, duminică seară: Roxana Nemeș, din motive medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: