Redactia.ro
Home » Monden » Concert susținut Jason Derulo la Survivor România. Ce le-a spus celebrul artist concurenților

Concert susținut Jason Derulo la Survivor România. Ce le-a spus celebrul artist concurenților

GALERIE FOTO (6) Concert susținut Jason Derulo la Survivor România.

Concert susținut Jason Derulo la Survivor România. Concurenții de la Survivor România au avut parte de momente de senzație, după ce au participat la concertul lui Jason Derulo. După terminarea evenimentului, artistul a stat de vorbă cu Faimoșii, pentru că ei au câștigat jocul duminică seara.

Concert susținut Jason Derulo la Survivor România. Ce le-a spus celebrul artist concurenților

Concert susținut Jason Derulo la Survivor România. Duminică seara, Faimoșii au câștigat lupta împotriva Războinicilor, iar miza a fost participarea la concertul lui Jason Derulo. Culiță a fost cel care a adus punctul decisiv, după ce l-a învins pe Starlin la proba de îndemnânare, reușind să aducă bucurie mare colegilor săi. Faimoșii au participat la concertul susținut de Jason Derulor în Republica Dominicană. Aceștia s-au distrat, au cantat și au dansat, savurând fiecare moment, după trei luni de izolare pe insula dominicană.

La finalul concertului, Faimoșii au avut ocazia de a-l cunoaște personal pe celebrul artist. De asemenea și Jason, care are un simț al umorului dezvoltat, a avut câteva curiozități în ceea ce privește viața pe insula dominicană. Jason Derulo le-a spus concurenților de la Survivor România că îi pare rău pentru cei din echipa albaștrilor, pentru că și-ar fi dorit să îi vadă și să îi bucure și pe ei cu muzica sa. „A fost ceva magic, toată lumea s-a distrat, e vibe-ul pozitiv, aveam nevoie de asta. Îmi pare rău pentru Războinici. Aș fi vrut să-i văd și pe ei acolo. Mi-a fost milă că au pierdut. Nu ne vedea să credem ce vedem, a fost marfă”, le-a spus Jason Derulo concurenților de la Survivor România.

Faimoșii i-au spus artistului că au luptat foarte mult pentru a participa la concertul său. „Stii care a fost premiul de astazi? Sa te vedem pe tine in concert! Astazi ne-am luptat pe viata si pe moarte cu Razboinicii si am castigat!„, i-au spus Faimoșii celebrului artist. „Aha, asa deci, dar nu primiti mancare! Trebuia sa arunc cu gustari de pe scena! Cum este cu toaleta? Cum va descurcati cu mersul la toaleta?”, a fost reactia lui Jason. Elena Marin a fost una dintre persoanele cele mai entuziasmate  de prezența lui Jason Derulo. Faimoasa i-a spus cântărețului că este dansatoare profesionistă și că oricând are nevoie de dansatori în echipa lui, o poate contacta pe ea.

Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor

Cu toate că echipa Faimoșilor s-a bucurat de victoria împotriva Războinicilor, Roxana Nemeș a fost eliminată, din motive medicale. Blondina a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a simțit râu, fiind nevoită să facă tratamente pentru problemele pe care le are cu bila. Ulterior, medicii au decis ca Roxana să meargă acasă, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Roxana a revenit alături de colegii săi doar pentru a-și lua la revedere, cu lacrimi în ochi. „Vreau să cred că mă simt mai bine, asta e cel mai important. Am făcut mai multe analize, am ținut dietă, nu mai am dureri mari, dar nu sunt perfect sănătoasă. Acasă îmi voi face un alt set de analize, sper să fiu bine. Dumnezeu mi-a dat extrem de multă putere. Vă mulțumesc că de la fiecare am avut ceva de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor și că am putut să rămân până acum. Mulțumesc publicului de acasă pentru susținere. Vă urez succes, să credeți în voi, să nu vă mai certați și să fiți buni!”, a transmis Roxana Nemeș la „Survivor România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: