Redactia.ro
Home » Monden » Alianță împotriva lui Moroșanu la Survivor România! Cine a pus tunurile pe ”Faimos”

Alianță împotriva lui Moroșanu la Survivor România! Cine a pus tunurile pe ”Faimos”

Ultimul consiliu de nominalizare al ”Faimoșilor” de la Survivor România a stârnit controverse. Cătălin Moroșanu a avut parte de două voturi. Deși concurentul știa că unul este din partea Elenei Marin, dar nul, al doilea a fost unul surpriză, deoarece nu se aștepta ca altcineva să-l propună spre eliminare. Acest lucru l-a supărat foarte tare pe Cătălin Moroșanu, deoarece și-a dat seama că în echipă s-a început un complot asupra sa, din tabăra Zanni-Sebi și Anna.

Alianță împotriva lui Moroșanu la Survivor România! Cine a pus tunurile pe ”Faimos”

La ultimul consiliu de nominalizare al ”Faimoșilor” de la Survivor România, Zanni l-a votat pe Cătălin Moroșanu pentru a pleca acasă. Concurentul a rămas uimit, deoarece nu se aștepta. Și-a dat, însă, seama că deja tabăra lui Zanni a pornit un complot asupra lui, deoarece o sprijină pe Elena Marin. Iată ce au declarat fratele lui Moroșanu și logodnicul Elenei Marin despre această situație!

Fratele lui Moroșanu consideră că acesta a fost votat pe nedrept, deoarece aduce puncte. L-a simțit că a avut o perioadă mai grea în ultima vreme, dar și că și-a revenit, în același timp. De altfel, acesta crede că următoarele jocuri vor fi câștigate de ”Faimoși”, deoarece a plecat Andreea Antonescu din echipă.

”Nu poți să dai într-un jucător care aduce punctul echipei. Moro a avut o perioadă puțin grea. De la ultimul joc s-a văzut că și-a schimbat puțin atitudinea și a fost mai încrezător în el, mai ales că a câștigat jocul de comunicare, a văzut-o pe mămica. Cred că săptămâna asta Faimoșii or să facă o supriză foarte frumoasă pentru că Andreea dezavantaja puțin echipa”, a spus fratele lui Cătălin Moroșanu, Claudiu, la Teo Show.

Logodnicul Elenei Marin crede că Sebi îl instigă foarte mult pe Zanni. Totodată, crede că Sebi este mai slab sportiv decât Moroșanu.

”Sportiv vorbind, Sebi este mai slab (…) Hai să ne uităm clar că Sebi este veriga slabă. Dacă nu era Moro ei se dădeau cap în cap. Este cel mai sportiv de acolo și cel mai matur”, a spus și logodnicul Elenei Marin.

În ediția de joi, în teaser-ul emisiunii, Moroșanu apare spunându-i Elenei Marin: ”Oamenii sunt rai pana la capat…Ori eu, pori tu, suntem vizati clar spre eliminare.Dar nu mor caii cand vor cainii, asa ca aveti grija!”, spune Moroșanu.

Zanni, conflict cu Moroșanu

Zanni și cu Moroșanu au mai avut un conflict. Mai exact, după ce Zanni a făcut-o pe Elena Marin: ”babă cloanță, cotoroanță”, Moroșanu a intervenit și l-a taxat dur pe tânăr:

”Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name.  Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.  Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei.Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile. Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei.”, l-a criticat Moroșanu pe Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: