Redactia.ro
Home » Monden » Elena Marin de la Survivor România suferă de dereglare hormonală. Cauza, dezvăluită de Cătălin Moroșanu

Elena Marin de la Survivor România suferă de dereglare hormonală. Cauza, dezvăluită de Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a fost invitat în cadrul emisiunii Teo Show, după ce a revenit din competiția Survivor România. Acesta a vorbit despre ce a însemnat pentru el această experiență, dar a dezvăluit și motivul din cauza căruia unele concurente au suferit schimbări la nivelul feței, de exemplu Elena Marin.

Elena Marin de la Survivor România suferă de dereglare hormonală. Cauza, dezvăluită de Cătălin Moroșanu

În ultima vreme, Elena Marin de la Survivor România a suferit schimbări la nivelul feței. În cadrul emisiunii Teo Show, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că asemeni altor concurente, Elena Marin se confruntă cu dereglarea hormonală. Faimosul a mai spus că lipsa menstruației, încă de la începutul competiției, le-a afectat pe colegele sale.

Elena Marin De La „Survivor România”, Acuzată De Zanni Că își înșală Logodnicul Cu Un Alt Concurent: „De Aia îi Faci Propuneri Lui Cosmin?” | Libertatea

”Au dereglari hormonale. Nu au mai avut ciclu de cand au venit. Pentru femei este crunta aceasta competitie”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

De asemenea, fostul concurent al Survivor România a descris-o pe Elena Marin ca fiind o femeie educată și a precizat că ea a fost concurenta cu care s-a înțeles cel mai bine pe parcursul competiției. De altfel, și-a exprimat susținerea față de Elena Marin și speră ca aceasta să ajungă în finală.

”O femeie educată. Vreau să-i felicit părinții pentru cum au educat-o. Eu o susțin pe Elena și îmi asum chestia asta. Persoana cu care m-am inteles cel mai bine este Elena. Mi-a placut caracterul ei, cei șapte ani de acasă. Este o femeie cu bun simt. Acum a rămas singură. Sper ca bunul Dumnezeu să o ajute”, a spus Cătălin Moroșanu despre Elena Marin, la Teo Show.

Mellina, situație similară cu Elena Marin

Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor Romania 2021. De ce Mellina și Elena Marin au devenit „pufoase” | TVmania.ro

Asemeni Elenei Marin, și Mellina s-a confruntat cu o schimbare la nivelul feței, tot din cauza dereglării hormonale. Alimentația pe bază de cocos și orez nu este tocmai benefică pentru organismul concurentelor, explică pentru Click, medicul specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, dr. Oana Dumitrache.

 „Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic. Alte boli legate de sindromul metabolic şi care pot fi declanşate de un consum prea mare de zahăr sunt: diabetul de tip 2, bolile de inimă, hipertensiunea sau sindromul ovarian polichistic. Apoi, consumul de lapte de orez constituie un risc pentru expunerea zilnică la arsenic inorganic şi ar putea avea drept consecinţă un aport excesiv de mangan din dietă. Manganul este un oligoelement esenţial pentru metabolismul glucidic şi lipidic şi pentru sănătatea sistemului osos, din păcate cu risc de bioacumulare şi intoxicaţie acută şi cronică.Astfel, carenţele de fier, calciu, magneziu vin la pachet.Pe de altă parte, poţi face o reacţie alergică sau intoleranţă la nuca de cocos, cu peristaltism slab al tractului digestiv, tulburări digestive, greaţă şi, uneori, dureri de cap”, a spus dr. Oana Dumitrache pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: