Redactia.ro
Home » TV » Cum își caracterizează Moroșanu colegii de la Survivor. Cu cine nu ar ieși la o cafea

Cum își caracterizează Moroșanu colegii de la Survivor. Cu cine nu ar ieși la o cafea

Cătălin Moroșanu a revenit în țară după ce a fost eliminat din motive medicale, din competiția Survivor România. Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri despre colegii săi ”Faimoși” și a precizat cu care dintre ei nu ar ieși la o cafea.

Cum își caracterizează Moroșanu colegii de la Survivor. Cu cine nu ar ieși la o cafea

Cătălin Moroșanu și-a caracterizat fiecare coleg în parte, din echipa ”Faimoșilor”, de la Survivor România, în cadrul emisiunii Teo Show. Dacă pentru unii a avut cuvinte de laudă, pentru Zanni mai puțin. L-a caracterizat drept ”duplicitar” și a precizat că nu ar ieși cu el la o cafea, după terminarea competiției.

Cu care dintre colegii săi ar ieși la o cafea Cătălin Moroșanu

În schimb, Cătălin Moroșanu a mărturisit că Jador a fost colegul cu care s-a înțeles cel mai bine în competiție și ar ieși cu el la o cafea. De asemenea, dintre colege, Cătălin Moroșanu s-a înțeles cel mai bine cu Elena Marin, față de care și-a exprimat admirația și susținerea.

”Persoana cu care m-am inteles cel mai bine este Elena. Mi-a placut caracterul ei, cei șapte ani de acasă. Este o femeie cu bun simt. Acum a rămas singură. Sper ca bunul Dumnezeu să o ajute”, a spus Moroșanu despre Elena Marin.

”Alexandra Stan: inteligenta

Culiță: diplomat.

Jador: N-ai cum să nu-l iubești. Dintre toți băieții cu el m-am înțeles cel mai bine. Este un băiat bun pe traseu. A rupt! Abia așteot să mă văd cu el în țară și să stăm la o cafea.

Majda: O femeie de caracter.

Nemeș: O fată faină, perseverentă. Chiar mi-a plăcut de această fată.

Simona Hapciuc: Cu Simona m-am înțeles foarte bine. O femeie asumată.

Zanni: Un om duplicitar.

Ana Porgras: Surpriza concursului. Mi-a plăcut foarte mult de fata asta. Nu avea fițe, disciplinată, modestă. Când intra pe traseu era tanc.

Sebi: Cuvântul frustrare este cel perfect. Este foarte bun pe traseu, dar frustrările din viață și le exprima și-n competiție.

Andreea Antonescu: Un caracter frumos. A scris istorie în muzica românească. O femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Elena Marin: O femeie educată. Vreau să-i felicit părinții pentru cum au educat-o. Eu o susțin pe Elena și îmi asum chestia asta”, a spus Moroșanu despre colegii săi.

Reamintim că ”Faimosul” a fost eliminat din competiție după ce s-a accidentat la picior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: