Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, despre scandalurile de la Survivor România: „Pe mine psihic m-au distrus foarte multe chestii”

Cătălin Moroșanu, despre scandalurile de la Survivor România: „Pe mine psihic m-au distrus foarte multe chestii”

Cătălin Moroșanu, despre scandalurile de la Survivor România

Cătălin Moroșanu, despre scandalurile de la Survivor România. Marele sportiv a părăsit competiția Survivor România după ce s-a accidentat pe traseu. Medicii au decis ca Moroșanu să plece acasă, pentru a se trata. Recent, vedeta a vorbit despre scandalurile din echipa Faimoșilor, dar și despre cât de greu i-a fost în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu, despre scandalurile de la Survivor România: „Pe mine psihic m-au distrus foarte multe chestii”

Cătălin Moroșanu, despre scandalurile de la Survivor România. Moroșanu a părăsit competiția după trei luni în care a luptat și s-a chinuit să reziste psihic și fizic. În urma unei accidentări pe teren, medicii i-au spus lui Cătălin să părăsească concursul pentru a nu-și pune viața în pericol. Recent, marele sportiv a vorbit într-un interviu pentru Teo Show despre experiența sa la Survivor România. Moroșanu a recunoscut că cel mai greu a fost în tabară, acolo unde au existat foarte multe conflicte între membrii echipei Faimoșilor.

Pugilistul român se bucură nespus de mult de întoarcerea în lumea reală și de faptul că și-a revăzut familia după trei luni de zile. „Sunt cel mai fericit că am scăpat, nu am nicio tristețe, chiar mă bucur că vin acasă să îmi văd familia, prietenii ș abia așteptam să ajung acasă.Sincer nu mă așteptam să stau atât în competiție pentru că aveam 115 kilograme, sunt stângaci, am 36 de ani, nu eram un concurent apt care să reziste foarte mult. A fost foarte greu, nu e vorba neaparăt de probele fizice, ci de psihic. Adevărata luptă o duci în camp, nu pe traseu”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Moroșanu a declarat că certurile din tabăra Faimoșilor și-au pus amprenta asupra pshicului său, menționând că nu putea să îi susțină pe toți în același mod. Plecarea acestuia a fost un adevărat șoc pentru ambele echipe de la Survivor România, mulți dintre ei considerând că Moroșanu era un adevăra lider pentru echipa lui. „În prima parte a concursului m-am simțit antrenor, am încercat să fiu cât mai aprope de fiecare cât am putut, mi-am dat energia, cred că ăsta a fost rolul meu.După asta au început disensiuni în interiorul grupului și nu am mai putut să fiu lângă acel cineva dacă știam că are un caracter îndoielnic și nu puteam să stau lângă el mereu. La un moment dat nu am mai fost antrenorul care trebuia să fiu pentru că eram subiectiv. Acolo e foarte greu și ne certăm între noi, avem tot felul de discuții contradictorii”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.

Certurile l-au obosit psihic

Marele sportiv este de părere că nu traseul l-a obosit, ci scandalurile numeroase din echipa sa. Moroșanu a spus că nu mai suporta să mai trăiască în acel stres, iar unii colegii erau greu de suportat. „Moralul meu era din ce în ce mai jos, spuneam de fiecare dată la interviuri că vreau să plec acasă, că nu mai pot să stau în nebunia asta. Nu era vorba de probele fizice, ci cu oamenii cu care stăteam acolo. Pe mine psihic m-au distrus foarte multe chestii, dar despre asta este vorba în Survivor, trebuie să fie cel mai puternic”, a spus sportivul.

În locul lui Moroșanu a intrat portarul Ștefan Ciuculescu, în vârstă de 27 de ani. Acesta a intrat în echipa Faimoșilor și este pregătit să-i ajută pe colegii săi să câștige toate punctele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: