Redactia.ro
Home » Monden » Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Moroșanu după ce a ajuns acasă de la Survivor! Pe cine susține acesta în competiție

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Moroșanu după ce a ajuns acasă de la Survivor! Pe cine susține acesta în competiție

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Moroșanu după ce a ajuns acasă de la Survivor! Pe cine susține acesta în competiție

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România în ultima ediție din motive medicale. Acesta a povestit care a fost primul lucru pe care l-a făcut atunci când a ajuns acasă. 

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Moroșanu după ce a ajuns acasă de la Survivor

După ce a ajuns acasă, Cătălin Moroșanu a oferit primele declarații despre cum se simte și mai ales despre cum a fost experiența Survivor România pentru el. Mai mult, luptătorul și-a spus și părerea despre concurenții aflația cum în Republica Dominicană și despre cine consideră el că va câștiga.

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România din cauza unei accidentări. Are meniscul rupt, iar luptătorul K1 va încerca să se recupereze, însă există și varianta unei operații. Moroșanu a petrecut trei luni în show-ul filmat în Republica Dominicană. Are aproape 37 de ani și nu va mai reveni în circuitul K1, acum axându-se asupra organizării galelor de profil.

”E cea mai frumoasă atmosferă ever (n.red. – dintotodeauna) să fiu acasă. Primul lucru pe care l-am făcut: am mâncat brânză, cu mămăliguță și două ouă ochiuri, am mâncat românește și abia aștept să mănânc sarmale de Paște.

În Survivor am îmbătrânit doi ani, experiență foarte grea. Lupta adevărată nu era pe traseu, ci în camp (n.red. – tabără) cu echipa…Acum am învățat să mă bucur de orice moment, că mănânc un măr, că mă joc cu un animal, că mă joc cu fetița mea. Lucrurile simple te fac mai fericit și uităm de ele în goana noastră după bani și carieră. Le ignorăm și apoi ne întrebăm de ce suntem nefericiți…”, a declarat Cătălin Moroșanu, după ce a sosit acasă de la Survivor.

Pe cine consideră câștigător Cătălin Moroșanu

De asemenea, Cătălin Moroșanu a vorbit și despre colegii săi de echipă, susținând că Elena este printre cei care va ajunge cu siguranță în finală.

”Sunt foarte mulți favoriți, o văd pe Elena că ar putea să ajungă în finală, pe Culiță, dar și pe Cosmin. De la Războinici îl văd pe Marius Crăciun, care ar avea o șansă, și pe rivalul meu Starlin. Sunt competitori ageri și buni. Am rămas în relații bune cu Elena, e cea mai apropiată de mine, cu Cosmin, cu Culiță și nu în ultimul rând cu Jadorel al meu, care mi-a ajuns la inimă. Este un băiat extraordinar, sper să rămână în concurs, să-și revină după accidentare. Cred că ar putea ajunge foarte ușor în finală. E foarte iubit în România”, a mai completat Cătălin Moroșanu, care acum se va concentra asupra galelor de K1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: