Redactia.ro
Home » Monden » De unde beau apă concurenții de la Survivor România. Jador a dat din casă

De unde beau apă concurenții de la Survivor România. Jador a dat din casă

Unul dintre misterele de la Survivor România a fost deslușit. Jador a dezvăluit în cadrul unui podcast cum beau apă ”Faimoșii” și ”Războinicii”.

De unde beau apă concurenții de la Survivor România. Jador a dat din casă

Jador a mărturisit în cadrul unui podcast că ”Faimoșii” și ”Războinicii” beau apă din nucile de cocos, dar mai primesc și de la membrii staff-ului.

”Noi beam apa de la cocos. Dar uneori ne mai dădeau și ei apă”, a spus Jador în podcastul lui Radu Tibulca.

Jador, despre eliminarea de la Survivor România

Jador a spus că regretă eliminarea din competiția din Dominicană. De altfel, consideră că Dumnezeu a vrut să se întâmple astfel, deoarece alticineva merită să fie câștigătorul trofeului Survivor.

”Nu as fi vrut sa fiu eliminat deloc. Dar Dumnezeu decide. Sper ca unul dintre ei sa-și indeplineasca visele. Visele din ziua de azi sunt materiale (…) Eu m-am dus la Survivor ca asa s-a intamplat (…)Dumnezeu asa a vrut ca sa nu castig. Bine, am eu ceva în cap, dar nu pot să zic!”, a spus Jador, în direct din Republica Dominicana, pentru Teo Show.

Jador a crezut inițial că totul este precum ”o joacă de copii” Survivor România. Reamintim că acesta a părăsit emisiunea din motive medicale. S-a accidentat la picior și s-a ales cu menisculul rupt. Medicul i-a recomandat o operație dacă nu se va recupera prea curând.

”Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador la Survivor România, când a fost eliminat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: