Redactia.ro
Home » Monden » Bat clopote de nunta pentru Jador? Artistul și Georgiana Elisei surprinși împreună la o petrecere

Bat clopote de nunta pentru Jador? Artistul și Georgiana Elisei surprinși împreună la o petrecere

Toată lumea îl știe pe Jador, dar puțini știu că artistul are inima dată de câtiva ani unei domnișoare deosebite.

Cântărețul a declarat în nenumărate rânduri că femeia lângă care își dorește să îmbătrânescă și cu care își dorește să întemeieze o familie este Georgiana Elisei, iubita lui din facultate. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Nici măcar atunci când artistul a participat la emisiunea Puterea Dragostei nu a reușit să o uite pe aleasa inimii lui, Georgiana Elisei.

El a povestit de mai multe ori că o respectă și o iubește enorm pe Georgiana Elisei deoarece aceasta îl cunoaste de pe vremea când el nu era „Jador”, era un simplu student, și mâncau pate împreună.

Neagra este fata pe care am cunoscut-o în timpul facultății, am stat ceva timp cu ea. Și m-a cunoscut ca Ionuț, care era casier, și nu ca Jador, care are bani în buzunar și poate să mănânce ce vrea el. Femeia are tot respectul meu, am spus mereu de ea și o să mai spun. Mi-aș dori din suflet să mă aștepte cât am de muncit. E româncă, îi spun neagra că pare ca țiganca.”, a povestit Jador unei publicații.

Ce prost am fost! Doamne, ce prost am fost! Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Tot ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”, a afirmat Jador mai de mult.

Jador și Georgiana Elisei a fost suprinși recent împreună la o petrecere. Cei doi îndrăgostiți pare să se fi împăcat și să trăiască frumoasa poveste de dragoste care a început încă de pe băncile facultății. Jador și Georgiana Elisei au mers împreună la o petrecere pe malul lacului Snagov. Cei doi au petrecut alături de Roxana Nemeș și Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: