Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul de cinci luni. Luptătorul a organizat un eveniment grandios

Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul de cinci luni. Luptătorul a organizat un eveniment grandios

GALERIE FOTO (4) Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul de cinci luni

Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul de cinci luni. Celebrul luptător și-a botezat băiatul de 5 luni în mare secret. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit recent că a organizat un eveniment mare și frumos. De asemenea, sportivul a menționat ce artiști de renume au cântat la botezul micuțului Patrick.

Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul de cinci luni. Luptătorul a organizat un eveniment grandios

Cătălin Moroșanu se poate declara un bărbat împlinit. Luptătorul a mărturisit recent că și-a botezat fiul de cinci luni. Fostul concurent de la Survivor România este o persoană discretă cu viața sa personală, motiv pentru care a preferat să organizeze în secret marele eveniment. Moroșanu a ținut sarcina soției ascunsă până în momentul în care a devenit tată pentru a doua oară. Cătălin Moroșanu a fost întrebat de multe ori despre botezul micuțului Patrick, dar acesta a preferat să păstreze tăcerea.

În cadrul unei emisiuni tv, luptătorul a dezvăluit că și-a botezat fiul de cinci luni. Patrick a avut parte de un botez frumos, la care au participat multe persoane. Moroșanu a spus că a invitat la botezul fiului său în jur de 200 de persoane. De asemenea, acesta a mai explicat că nu a vrut un botez clasic, ci unul modern, având mulți artiști de top din România. Printre aceștia s-a numărat și Jador, cel pe care luptătorul a explicat că o să-l facă finul lui atunci când o să-și găsească o parteneră. Cei doi se înțeleg foarte bine, având în vedere că au participat împreună la Survivor România 2022. „A fost un botez foarte frumos, în care ne-am distrat foarte mult. Nu ne-a plăcut sa avem un botez clasic, ci unul modern, pe stilul nostru. (…) Am avut in jur de 200 de persoane, bineînțeles a cântat Jador, finul meu, așa cum am mai zis si altădată. (…) A fost botez de două cupluri, care sunt prietenii noștri de familie. (…) A fost unic, ce să mai zic.”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară

Cătălin Moroșanu și soția sa trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, după ce partenera luptătorului a adus pe lume un băiețel. Viașa acestuia s-a schimbat radical după ce a deveni tată pentru a doua oară. Luptătorul a povestit că nu se aștepta ca soția lui să rămână însărcinată, mai ales că de-a lungul timpului au încercat să îi facă un frățior lui Natalis.

„Sunt foarte fericit. Mă bucur din suflet. Mi-am dorit foarte mult al doilea copil și Dumneze ne-a binecuvântat. Georgiana a rămas însărcinată și am fost foarte bucuroși.Mi s-a schimbat viața de la A la Z. M-am rugat foarte mult. Am mai încercat, n-am folosit metode de fertilizare in vitro, dar pur și simplu a rămas însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu. Slavă Domnului că seamănă cu Georgiana, are ochii albaștri. O să fie un bărbat frumos. Îl cheamă Nicolas Patrick, noi îi spunem Patrick.”, a declarat Moroșanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: