Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Ce imagine a publicat cu ea

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Ce imagine a publicat cu ea

Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mutat din România, deși a vizitat o mulțime de țări ”Sunt fascinat”

Cătălin Scărlătescu este mai fericit ca niciodată. După ani și ani în care și-a căutat sufletul pereche, vedeta l-a găsit. Cătălin și-a propus să o țină ascunsă și să fie discret în ceea ce privește viața personală, dar cum a publicat o imagine alături de parteneră și a anunțat că pleacă în vacanță.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu este îndrăgostit lulea. Bărbatul are în sfârșit alături de el o femeie care îl face mai fericit ca niciodată. Se pare că vedeta și-a impus o regulă importantă și anume aceea de a nu-și face publică relația. Nu reușește atât de bine, deoarece îi mai scapă câte ceva, probabil din prea mult entuziasm. De această dată Cătălin Scărlătescu a publicat o imagine din aeroport în care se vede mâna unei femei, probabil vrând să împărtășească fericirea pe care o trăiește cu internauții ce-l urmăresc cu sfințenie.

Ce a spus sora lui Cătălin despre relația acestuia

Sora lui Cătălin Scărlătescu a declarat că relația fratelui ei este una cât se poate de serioasă, poate cea mai serioasă de până acum. Ea a mărturisit că cei doi amorezi s-au mutat deja împreună și crede că vor ajunge la altar. Ba mai mult sora lui Cătălin a mai spus că este foarte posibil ca de acum el să meargă pretutindeni cu ea, chiar și la emisiunile și proiectele pe care le are.

Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg.

Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om.” a declar sora lui Cătălin Scărlătescu.

Etichete: