Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Scărlătescu se pregătește să facă pasul cel mare cu actrița Doina Teodoru. Cum o sa arate meniul de nuntă al celebrului bucătar

Cătălin Scărlătescu se pregătește să facă pasul cel mare cu actrița Doina Teodoru. Cum o sa arate meniul de nuntă al celebrului bucătar

doina teodoru

Filmările pentru noul sezon al emisiunii MasterChef au început în forță, iar formula completă a show-ului promite să aducă spectacol și inspirație telespectatorilor. La cârma emisiunii se află carismatica Gina Pistol, alături de cei mai cunoscuți trei chefi din România, printre care și Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu a oferit detalii despre parcursul său profesional și planurile de viitor, oferind o adevărată lecție de viață prin muncă și determinare.

Cătălin Scărlătescu a rememorat începuturile sale în bucătărie, care datează din anul 1989

La acea vreme, bucătarul vedetă spăla vase și curăța cartofi, activități care i-au format bazele pentru cariera sa impresionantă. Astăzi, partenerul de viață al actriței Doina Teodoru, Scărlătescu este un chef prolific, recunoscut și respectat în lumea culinară, și se gândește serios la căsătorie.

„La un moment dat munceam la Orizont, în Predeal, m-au băgat la cartofi și m-au uitat acolo vreo șase-opt luni . Și pe vremea aia nu erau cartofii congelați. Luai cartofii cu sutele de tone, le băgai în beci și acolo rămâneau. Și cineva trebuia să aibă grijă de ei tot timpul” a povestit Scărlătescu despre primele sale zile în bucătărie, conform cancan.ro.

Deși pare dur, această perioadă de început i-a oferit lecții valoroase despre răbdare, muncă asiduă și perseverență, elemente esențiale pentru succesul său ulterior. Întrebat despre reputația sa de „căpcăun” în cadrul emisiunii, Scărlătescu a clarificat că, de fapt, este un om blând și dornic să ajute tinerii bucătari să se afirme.

„Pare că eu sunt căpcăunul, doar că nu-i așa. Tu știi foarte bine că eu sunt un om blând. Sunt un om care îi ajută pe cei mai tineri să urce în bucătărie, pentru că și eu la rândul meu am fost ajutat”, a declarat el.

Scărlătescu a menționat și sprijinul pe care l-a primit de la alți bucătari în începuturile sale. Primul mentor important din viața sa a fost Maestrul Zidaru, în anul 1989. Această experiență a fost fundamentală pentru dezvoltarea sa profesională, demonstrând cât de important este sprijinul și îndrumarea în cariera oricărui bucătar tânăr.

Cătălin Scărlătescu, despre nunta cu Doina Teodoru

În ceea ce privește viața personală, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile sale de căsătorie cu Doina Teodoru. Deși nu au stabilit încă o dată pentru nuntă, Scărlătescu are o viziune clară despre cum ar trebui să fie evenimentul.

„Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?!”, a spus el pentru aceeasi sursă.

Scărlătescu dorește un meniu de nuntă flexibil și diversificat, care să permită invitaților să se bucure de mâncare după propriul gust și ritm.

„Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă.

„Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!,” a concluzionat Scărlătescu, subliniind importanța diversității și libertății de alegere la un astfel de eveniment.

Noul sezon al emisiunii MasterChef promite să fie unul captivant, nu doar prin provocările culinare, ci și prin poveștile inspiraționale ale juraților și concurenților. Cătălin Scărlătescu, alături de colegii săi chefi și Gina Pistol, va continua să inspire și să motiveze tinerii bucătari să își urmeze pasiunea și să atingă excelența în bucătărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: