Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Mesajul pe care l-a avut la plecare

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Mesajul pe care l-a avut la plecare

GALERIE FOTO (3)

Marți, 22 martie, a avut loc o nouă eliminare la Survivor România. De data aceasta, Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a părăsit competiția, spre surprinderea multora. Ce mesaj a avut faimosul la plecare? 

Cătălin Zmărăndescu, în lacrimi la mesajul soției sale

Ediția din seara de 22 martie a fost una plină de emoții. După ce faimoșii au câștigat un joc de comunicare, aceștia au primit mesaje din partea celor de acasă. Totul s-a lăsat cu lacrimi, iar printre cei mai afectați a fost chiar Cătălin Zmărăndescu. Acesta a izbucnit în lacrimi când a citit mesajul soției sale, care îl anunțase că fiul lor a început grădinița. „Doamne, ce am pierdut, Doamne”, a fost ceea ce a reușit să rostească, printre lacrimi, Cătălin Zmărăndescu.

Și CRBL a fost puternic emoționat când a văzut scrisoarea de la fiica sa, Alessia. Acestia a plâns de fericire și s-a încărcat cu emoție pozitivă atunci când a putut primi vești de la familia sa.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România

Din păcate pentru Faimoși, la sfârșitul ediției, au fost nevoiți să-și ia la revedere de la un alt coleg de echipă. Trei colegi au fost propuși spre eliminare, printre care TJ Miles, Mari Fica și Cătălin Zmărăndescu, iar cel din urmă a fost cel care a părăsit competiția. Acesta s-a declarat dezamăgit și a avut un mesaj puternic pentru cei alături de care a luptat pe insulă în ultimele luni. „Prietenii ți-i faci în timp”, a fost mesajul cu subînțeles pe care acesta l-a avut la plecare.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile.

Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a declarat Zmărăndescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: