Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Zmărăndescu: „Am dormit cu Natalia în brațe”. Soția acestuia a ascultat întreaga poveste chiar de la el

Cătălin Zmărăndescu: „Am dormit cu Natalia în brațe”. Soția acestuia a ascultat întreaga poveste chiar de la el

Cătălin Zmărăndescu și soția sa, Luiza, au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentator care după cum toți știu, se pricepe foarte bine să-i tragă de limbă pe cei prezenți. Acesta i-a pus fostului luptător de MMA, participant la ”Survivor România 2022” întrebări foarte incomode atât despre experiența lui cât și despre cea a colegilor de echipă trăite în emisiunea „Survivor”.

Idilele de la ”Survivor România 2022”

În timp ce Cătălin Zmărăndescu primea întrebări incomode în cadrul emisiunii „ La Măruță”, soția lui, Luiza era prezentă și asculta și ea în exclusivitate istorisirile.
Se cunosc deja detalii intime din cadrul emisiunii precum relaționarea dintre Laura Giurganu și TJ Miles, dar și dintre Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Publicul telespectator a solicitat informații picante precum „A făcut cineva dragoste?”, din partea lui Cătălin Zmărăndescu. Constâns de situație acesta a răspuns în cadrul emisiunii că apropierile dintre Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu se puteau întâmpla pentru că el dormea cu ei în cort.

”Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu stiu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Măruță.

Cătălin Zmărădescu recunoaște că a primit avansuri de la un concurent

Fanii emisiunii ”Survivor” nu l-au menajat nici pe Zmărăndescu, iar fostul „Faimos” a fost întrebat dacă cumva a avut parte de vreo idilă cât timp a fost în Dominicană sau dacă i s-au făcut avansuri. Acesta a recunoscut că a dormit o singură dată cu o colegă, Natalia Duminică. Aceștia s-au ținut în brațe, dar nu din motive romantice. Au ales să se ia în brațe pentru că se aflau într-un spațiu strâmt.

El a povestit și că singurele cuvinte care ar putea fi interpretate ca avansuri au venit de la concurentul Emil Rengle, dar nu le-a luat în seamă.

”Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți.Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a povestit Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: ”Nu am ceva cu Roxana Ciuhulescu”

Cătălin Zmărădescu a avut parte de multe conflicte pe parcusul emisiunii la care a participat, printre care și cu Roxana Ciuhulescu. Aceasta susținea că fostul luptător MMA vorbea pe la spate de rău alți concurenți și că era bârfitor. Totuși, Zmărăndescu nu a părut deloc afectat de conflicte. Acesta a declarat: ”Nu am ceva cu Roxana. Am stat doar o săptămână. Din trecut, nu îmi aduc aminte”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: