Redactia.ro
Home » Monden » Cătălina Ponor, mamă pentru prima dată: „Împreună am realizat acest miracol” FOTO

Cătălina Ponor, mamă pentru prima dată: „Împreună am realizat acest miracol” FOTO

GALERIE FOTO (2) Cătălina Ponor, mamă pentru prima dată

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată. Iată primele imagini!

Cătălina Ponor, mamă pentru prima dată

Cătălina Ponor, una dintre emblemele gimnasticii românești, a devenit pentru prima dată mămică la 35 de ani. Sportiva a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta campioană la gimnastică a împărtășit primele trăiri în rolul de mămică, postând pe rețelele sociale o fotografie cu micuțul ei:

„Împreună am realizat acest miracol”, a scris gimnasta pe Instagram.

Cătălina Ponor: „Am primit cel mai frumos și prețios cadou”

Cătălina Ponor a anunțat că va deveni mămică fix de ziua ei de naștere. Fosta campioană la gimnastă le-a spus urmăritorilor ei, la aceea vreme, că a primit cel mai frumos și cel mai prețios cadou:

„Multumesc din suflet tuturor, pentru urari! M-am simtit rasfatata… Sunteti minunati!❤️ A fost o zi speciala…. De fapt am inceput anul cu evenimente frumoase in viata mea impreuna cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si pretios cadou 🤩 Va fi cea mai stralucitoare medalie, a mea…. A noastra! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor, pe pagina ei de Instagram.

Cătălina Ponor și Bogdan s-au căsătorit în iunie

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu pe data de 18 iunie 2022, iar la cel mai important eveniment din viața lor au fost  prezenți familia și prietenii apropiați.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a spus la vremea respectivă Cătălina Ponor, pe una dintre rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: