Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase și ce studii are, de fapt, Smiley. Nu a fost „Simplu” drumul spre succes

Câte clase și ce studii are, de fapt, Smiley. Nu a fost „Simplu” drumul spre succes

GALERIE FOTO (4) Sursa foto: adevarul.ro

Publicul îl cunoaște pe Tiberiu Maria drept Smiley. Artistul a debutat muzical în anul 2001 cu trupa „Simplu”. În 2008, Smiley a optat pentru o carieră solo în ciuda succesului de pe scena alături de trupa care îi includea pe CRBL, Piticu, Omul Negru și Francezu. Talentul artistic al cântărețului este apreciat de public, dar nu mulți știu ce studii superioare are

Ce studii are Smiley

Deși a iubit muzica încă de mic, Smiley a absolvit doar „Școala Populară de Arte” la secția „Chitară Clasică” în cadrul Liceului de Artă „Dinu Lipatti”.

Cu toate acestea, studiile sale superioare nu au avut legătură cu activitățile din liceu și din viața de zi cu zi ale artistului, iar Smiley a ales să urmeze „ Facultatea de Comerț” la „Academia de Studii Economice din București”.

Datorită carierei îndelungate, Smiley știe să profite pe baza talentului pe care îl are, întrucât cei care vor să îl cheme pe cântăreț la evenimente trebuie să plătească cel puțin 7.000 de euro.
Acesta se pricepe și la afaceri conducând casa de discuri HaHaHa Production.

Sursa foto: wall-street.ro
Sursa foto: wall-street.ro

Smiley: „Sufăr de complexul Peter Pan”

„Dacă stăm să analizăm un pic – deși nici măcar eu nu am făcut asta, de-a lungul vremii – cum s-a transformat muzica mea, că nu pot să zic că a evoluat sau involuat, în funcție de vârsta pe care o aveam, de lucrurile pe care le trăiam atunci și de transformările mele ca om, cumva cânt despre ce simt eu, despre valorile în care cred eu…
Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd.
Vorba aia pe care o zic «să nu uit să mă joc câteodată» este atât de importantă! Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc. Nu vreau să fiu un model pentru oameni, dar nu aș vrea ca muzica mea să transmită un mesaj greșit!”, a povestit Smiley pe canalul de Yotube HappyFish TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: