Redactia.ro
Home » TV » Câţi ani are Veronica Stegaru? Vulpiţa de la Acces Direct este mult mai mică decât credeai

Câţi ani are Veronica Stegaru? Vulpiţa de la Acces Direct este mult mai mică decât credeai

Vulpița și Viorel

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut de nenumărate ori la TV, în cadrul emisiunii „Acces direct”. Totuși, cea cunoscută sub numele de Vulpița este mult mai mică decât te-ai fi gândit! Iată ce vârstă are, în realitate, Veronica Stegaru.

Câți ani are Veronica Stegaru. Vulpița este mai tânără decât credeai

Veronica Stegaru s-a căsătorit cu Viorel când avea doar 17 ani, iar după cinci ani de relație, la un calul matematic simplu, ne putem da seama că vârsta vulpiței este de 22 de ani. Aceasta are și o fiică, de aproape 3 ani, care a rămas acasă, în comuna Blegești, cât timp Veronica și Viorel Stegaru au participat la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1.

Astfel, Veronica Stegaru nu a avut prea mult timp să se ocupe de o carieră sau chiar de școală. După cum mărturisește chiar ea, a renunțat la cursuri când avea 14 ani.

„Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița, la „Acces Direct”.

Veronica Vulpița și Viorel vor deveni părinți

Undeva în luna aprilie a anului care va veni, Veronica Vulpița va deveni mamă pentru a doua oară. Vestea au dat-o cei doi chiar în cadrul emisiunii „Acces direct”, și, mai mult decât atât, chiar au spus și ce nume va avea copilul, dacă va fi fată, sau băiat. Cei doi au specificat că pruncul va primi numele Mirelei Vaida și al reporterului care s-a ocupat de ei, Doinița, dacă e fată. Dacă va fi băiat, va primi numele Radu, așa cum este cel al celuilalt reporter care stătea mereu cu cei doi.

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt.”, a povestit Viorel, la Acces Direct.

Veronica și Viorel au casă nouă

Totuși, vestea sarcinii nu a venit pentru toată lumea ca o rază de soare. Mama lui Viorel i-a spus Vulpiței să facă avort, pentru că ea ar fi însărcinată cu un alt bărbat, și nu cu soțul ei. De aceea, cei doi au decis să plece de acasă. Soarta i-a ajutat imediat, pentru că au primit în dar o casă în Buzău.

”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a declarat Mirela Vaida.

Soții Stegaru au acceptat imediat.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a declarat și Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: