Redactia.ro
Home » TV » Câți bani a câștigat Dan Ursa la Survivor România 2023. Suma este mult mai mare, de fapt

Câți bani a câștigat Dan Ursa la Survivor România 2023. Suma este mult mai mare, de fapt

dan ursa

În ediția de miercuri seară, pe data de 24 mai, a emisiunii Survivor România 2023, au avut loc momente extrem de emoționante care au impresionat atât telespectatorii, cât și concurenții. Fanii învingătorului au trăit clipe de bucurie autentice atunci când au aflat că Dan Ursa a fost votat drept câștigător. Totuși, puține informații circulă cu privire la suma de bani pe care Dan Ursa a primit-o de la PRO TV. Iată câți bani a câștigat, de fapt, marele învingător din Republica Dominicană.

Câți bani a câștigat Dan Ursa la Survivor România 2023

După ce a aflat că a câștigat concursul din Republica Dominicană, Dan Ursa a susținut un discurs emoționant în care a subliniat că nu se aștepta nici măcar o clipă ca el să fie desemnat învingător. În plus, el a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și l-au votat pentru a putea reveni în Românnia cu marele premiu.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie”, a rostit Dan Ursa, după ce a aflat că el este câștigătorul Survivor România 2023.

Conform anunțului făcut de către prezentatorul Daniel Pavel, Dan Ursa a obținut premiul în valoare de 100.000 de euro, însă mulți au uitat că la acesta se adaugă si onorariul încasat pentru fiecare petrecută în concurs. Dan a reușit să reziste 20 de săptămâni în junglă și ar fi negociat să primească 1.000 de euro pentru fiecare 7 zile de concurs. Așadar, la cei 100.000 de euro se mai adaugă aproximativ 20.000, la un simplu calcul.

Cum a fost ajutat Dan Ursa. Nimeni nu a mai avut un asemenea avantaj

Dan Ursa și Andrei Krișan s-au confruntat în bătălia finală pentru trofeul Survivor România 2023. Miza a fost extrem de mare pentru ambii concurenți, dar Dan Ursa a avut avantajul unei mobilizări mai mari din partea susținătorilor săi, ceea ce s-a reflectat în numărul mai mare de voturi obținute. O dovadă a popularității sale este și faptul că primăria orașului său natal a luat inițiativa de a-l sprijini înaintea marii finale.

Nicio altă autoritate locală nu s-a implicat în susținerea vreunui alt coechipier de la Survivor România, cu excepția Primăriei din Tășnad. Dan Ursa a avut norocul de a beneficia de sprijinul activ al acestei instituții, alături de susținerea soției și a fiicei sale.

Primăria din Tășnad a mobilizat localnicii să se adune în parc, pentru a urmări marea finală Survivor România 2023, ca semn de susținere pentru reprezentantul lor, Dan Ursa. Așadar, nu este de mirare că și voturile au fost unele în număr ridicat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: