Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a facut impresarul Denisei Răducu! Familia nu a beneficiat de niciun ban de pe urma fiicei lor

Câți bani a facut impresarul Denisei Răducu! Familia nu a beneficiat de niciun ban de pe urma fiicei lor

Câți bani a facut impresarul Denisei Răducu

Au trecut trei ani de la moartea manelistei Denisa Răducu. Însă în acești ani, familia s-a chinuit să obțină moștenirea lăsată de regretată artistă prin piesele sale. Câți bani a făcut impresarul Denisei Răducu, din melodiile melodiile acesteia. 

Câți bani a facut impresarul Denisei Răducu

După moartea celebrei maneliste Denisa Răducu, familia acesteia s-a chinuit să obțină moștenirea lăsată de fiica lor. La trei ani de când aceasta a încetat din viață, tatăl artistei a făcut dezvăluiri șocante.

Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu, a făcut acuzații grave la adresa celor care au obținut drepturile de autor asupra pieselor fiicei sale și susține că nu i se pare corect ca niște străini să se folosească de anumite probe și acte pentru a reuși să rămână cu averea artistei. Tatăl manelistei a ținut să precizeze că nu este vorba de bani, cât despre memoria fiicei sale, potrivit spynews.ro.

”Nimeni nu știe nimic. Ce pot să vă spun este că le-a cerut acestor persoane care s-au folosit de munca fiicei mele, niște probe, niște acte, niște dovezi. Ei nu au nimic, nici nu se prezintă de câte ori au fost invitați să se prezinte, nu s-a prezentat nici unul dintre el și nu au nici un document, deși spun ei că și ei au drepturi, dar pe lângă faptul că, hai să zicem că au și ei dreptul, dar numai eu au drepturi? Noi de ce nu am avut, nu noi în persoană și nu vreau să fiu rău cu nimeni sau să se interpreteze că noi am vrea să beneficiem de niște sume de bani sau mai știu eu ce”, a declarat tatăl regretatei artiste pentru Antena Stars.

Mai mult, a declarat că impresarul Denisei Răducu i-a vândut piesele fără să stea nicio secundă pe gânduri. Câți bani a facut impresarul Denisei Răducu? Emilian Răducu a declarat că acesta ar fi obținut 25.000 de euro de pe urma celor 12 piese care îi aparțineau artistei, bani cu care, în cele din urmă, i-a cumpărat o mașină de lux fiului său.

”Nu știu nici eu când se va termina și când se va lua o decizie. Nu numai impresarul a vândut, au vândut toți care au putut. Deci toți care au putut să beneficieze și care au putut să vândă din piesele și din melodiile ei, au vândut fără niciun fel de teamă și fără nicio frică de nimeni. Ultima dată fiica mea mi-a spus, că a luat legătura cu o persoană care a cumpărat de la Dovleac Liviu. Deci, 12 piese pe care el a primit în jur de 25.000 de euro. I-a cumpărat mașină fiului său cu banii ăia”, a mai adăugat bărbatul.

Denisa Răducu a murit după o lungă suferință

Denisa Răducu a murit în agonie după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Medicii nu au mai putut face nimic pentru celebra artistă. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa Răducu a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din nefericire, nici acestea nu au dat rezultate.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de mama, sora şi cumnatul ei. Artista avea doar 27 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: