Redactia.ro
Home » Monden » De ce groapa Denisei Manelista este mai mare decât cele normale. Anunțul cutremurător făcut de tatăl cântăreței

De ce groapa Denisei Manelista este mai mare decât cele normale. Anunțul cutremurător făcut de tatăl cântăreței

Denisa Emilia Răducu, alias Denisa Manelista, a fost o cântăreață de manele care a murit la vârsta de 27 de ani. Regretata artistă a suferit de carcinom hepatocelular.

 

Anunțul cutremurător făcut de tatăl acesteia

Vestea moții tinerei artiste i-a luat prin surprindere pe toți cei care o îndrăgeau. Denisa Manelista a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, artista fiind găsită în stop cardio-respirator. Artista s-a luptat cu boala cruntă care a măciinat-o într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Însă, nu mulți au știut de ce groapa artistei este mult mai mare decât cele normale. Tatăl regretatei artiste a avut un răspuns de-a dreptul cutremurător. Moartea artistei le-a provocat o suferință de neimaginat părinților.

Astfel, tatăl artistei, cu lacrimi în ochi, a explicat de ce și-a dorit ca groapa fiicei lui să fie mai mare. Tatăl regretatei cântărețe a avut os ingură dorință după moartea fiicei lui, aceea de a fi îngropat lângă ea, atunci când o să fie cazul.

Anul acesta s-au împlinit 3 ani de la moartea Denisei Răducu, îndrăgita cântăreață.

 

Lucrurile Denisei au rămas intacte

 

Însă, apartamentul în care aceasta locuia a rămas neatins. Părinții Denisei nu au vrut să închirieze apartamentul în care aceasta a locuit, ci au decis să îl păstreze așa cum l-a lăsat regretata artistă. Mai mult, nici lenjeria de pe pat nu au vrut să fie schimbată, ci și-au dorit să alse totul intact. Până și periuța de dinți a artistei de ală încă în baia apartamentului.

,,Apartamentul  și mașina pe care le-a avut fata mea, Denisa, sunt ale fetei cele mari, ale surorii mari, ale Adelinei. Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost. Nu ne facem probleme de genul asta, pentru că, în final, nu că am fi niște oameni sau o familie pe care să o dea banii afară din casă, dar sincer ce am putea să facem noi dacă am închiria apartamentul cu câteva sute de lei? Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi. Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți? Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui.

Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze, așa cum a dorit ea să arate, deci nu s-a mișcat nimic, nimic, nimic de la locul lui. Tot ce avea ea, totul e la punct, fix cum și le-a lăsat ea. Lucruri de-ale ei, mobilă, tablouri, lucrurile pe care le avea și pe care și le-a cumpărat, felul în care și le-a aranjat, totul e la fel”, a spus tatăl cântăreței, în urmă cu ceva timp, pentru un post de televiziune.

Denisa Manelista a murit la vârsta de 27 de ani, fiind diagnosticată cu cancer la ficat. Autopsia artistei a scos la iveală detalii șocante. Denisa Răducu ajunsese să cântărească 23 de kilograme.

,,Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a spus jurnalista Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: