Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a făcut Toni Iuruc în 2020. Simona Halep a câștigat mult mai bine!

Câți bani a făcut Toni Iuruc în 2020. Simona Halep a câștigat mult mai bine!

Până la relația cu Simona Halep, despre afaceristul Toni Iuruc se știau destul de puține lucruri. Și-a făcut o avere frumușică din afacerile de familie, însă nu o întrece la capitolul bani pe partenera sa de viață.

Toni Iuruc este acum un om fericit. Pe 23 iulie, Toni Iuruc și Simona Halep și-au spus „Da” la Starea Civilă. Ajuns la 41 de ani, Toni Iuruc face bani din afacerile cu imobiliare dezvoltate de-a lungul anilor de către familia sa.

Toni Iuruc face bani din afaceri de familie

A ridicat un adevărat imperiu imobiliar, alături de mama sa, Genica Iuruc. Cea mai recentă investiție a fost într-un complex rezidențial situat în apropiere de Grădina Zoologică din Capitală. Investiția de câteva milioane a mai fost suplimentată cu un etaj, dedicat birourilor.

Așadar, partenerul Simonei Halep este un nume recunoscut în lumea imobiliară.

Averea lui Toni Iuruc, afectată de pandemie

Toni Iuruc și mama afaceristului, Genica Iuruc, dețin firma „Trei rândunele SRL”, cu activitate în domeniul imobiliarelor. Ei dețin mai multe locații destinate birourilor. Mai exact, Toni Iuruc câștigă sume frumoase din închirierea acestor spații.

Însă averea lui Toni Iuruc a avut mult de suferit din cauza pandemiei de Coronavirus, care a paralizat întreaga lume în 2020. Închirierea de spații nu au mers bine în condițiile în care multe firme și-au restrâns activitatea și au trimis angajații să lucreze de acasă, pentru a respecta distanțarea socială.

Mai exact, în 2020, Toni Iuruc a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei. Totodată, afaceristul a acumulat și datorii în valoare totală de 2,36 milioane lei. Conform bilanțului depus la Ministerul Finanțelor, Toni avea în contul firmei aproximativ 6.699 de lei.

Simona Halep aduce banii în casă

Și dacă lui Toni Iuruc nu i-a mers deloc bine în 2020, iată că Simona Halep s-a bucurat de câștiguri importante în pandemie. Potrivit ultimelor informații, marea tenismenă are un total de 37 de milioane de euro, bani câștigați din toate turneele de Grand Slam la care a participat în toți anii de carieră sportivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: