Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a primit brazilianul Ronaldinho pentru apariția la Survivor

Câți bani a primit brazilianul Ronaldinho pentru apariția la Survivor

Ronaldinho la Survivor

Legendarul fotbalist brazilian Ronaldinho, în vârstă de 43 de ani, a fost vedeta surpriză a săptămânii trecute în emisiunea Survivor din Grecia, fiind invitat să participe la un episod al reality-show-ului desfășurat în Republica Dominicană. Concurenții de la Survivor Grecia au avut parte de un moment cu totul special atunci când Ronaldinho, cunoscutul „Dințos”, și-a făcut apariția pe plaja din Dominicană, alături de Acun Ilicali, fondatorul Acun Medya, compania producătoare a reality-show-ului, inclusiv pentru România.

În cadrul emisiunii, cei doi au acceptat provocarea de a înfrunta doi concurenți la un meci de volei de picior pe plajă, cu o miză extrem de tentantă: o masă copioasă, o noapte într-o casă, o petrecere și o excursie în Miami. De obicei, concurenții de la Survivor trebuie să se descurce pe o insulă în aer liber, luptând pentru fiecare porție de mâncare.

Acun Ilicali a anunțat concurenții că aceștia trebuie să aleagă doi reprezentanți pentru a juca împotriva lui și a lui Ronaldinho. Brazilia a fost primită cu entuziasm de către participanți, care l-au rugat pe legendarul fotbalist să le permită să câștige meciul. Cu toate acestea, Ronaldinho și Ilicali au dominat întregul meci, câștigând cele trei seturi.

Câți bani a luat Ronaldinho

Chiar dacă au fost învinși, concurenții au avut parte în cele din urmă de o masă copioasă, pe care au savurat-o din plin.

De asemenea, Ronaldinho a fost prezent și la Survivor Turcia, desfășurat în aceeași locație. Potrivit publicației turcești Fanatik, fotbalistul brazilian a fost recompensat cu o sumă estimată între 100.000 și 150.000 de dolari pentru aparițiile sale în cadrul emisiunilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini