Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a primit Mari, cocheta de la „Schimb de mame”, pentru o săptămână de filmări. S-a aflat abia acum

Câți bani a primit Mari, cocheta de la „Schimb de mame”, pentru o săptămână de filmări. S-a aflat abia acum

În urmă cu mai bine de 6 ani, Maria Tănase, cunoscută și sub numele de Mari, a luat cu asalt micile ecrane participând la emisiunea „Schimb de Mame” de la Prima TV. Acest moment a fost marcat de o dezvăluire uluitoare: suma pe care a primit-o pentru a accepta provocarea de a-și schimba locul cu o altă mamă în cadrul show-ului.

Avantajul emisiunii „Schimb de Mame” constă în ideea că o mamă vizitează familia altei mame și preia sarcina de a crește copiii din acea familie pentru o perioadă. Maria Tănase, originară din Goronești, județul Vâlcea, și-a lăsat familia în urmă și a plecat spre Teleorman pentru a intra în locul mamei din familia Bălan.

Mari de la „Schimb de mame” a recunoscut câți bani a primit din partea producătorilor

Mari s-a impus rapid ca o prezență fascinantă pe micile ecrane, datorită stilului său de viață inedit și modului rebel de a-și crește copiii. Cu toate acestea, suma de 500 de euro pe care a primit-o pentru episodul din „Schimb de Mame” părea să fie sub așteptările multora.

Pentru mulți, acest lucru a fost o dezamăgire, având în vedere cât de mult s-au bucurat de apariția sa la televizor. Totuși, Mari a ales să rămână deschisă cu privire la câștigurile concurenților actuali, dezvăluind că aceștia primesc acum 3.400 de lei pentru participarea la emisiunea Prima TV.

Mari a introdus un nou set de reguli pentru cei doi copii, după câteva zile petrecute cu noua familie, dar a fost șocată să descopere că micuții primeau apă în loc de suc. O altă surpriză neplăcută a fost faptul că fetele sale puteau vedea și consuma alcool, aspect care a fost greu de înțeles pentru ea.

Cum i s-a schimbat viața Mariei Tănase după emisiune

Chiar dacă a trecut destul de mult timp de atunci, Maria Tănase a rămas aceeași femeie cochetă și a păstrat lungimea părului, semnificând astfel o schimbare în stilul ei de viață. Cu toate acestea, ea susține că schimbarea nu s-a limitat doar la aspectul său exterior, ci și la modul în care privește viața și valorile ei.

Așa cum s-a menționat, Mari a continuat să fie prezentă în mediul online, postând cu regularitate momente din viața sa pe platforma TikTok. Fanii ei au ocazia să o urmărească și să vadă cum s-a schimbat de-a lungul timpului, descoperind noi laturi ale personalității ei și experiențe pe care le-a trăit de când a apărut în emisiunea care a adus-o în atenția publicului larg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: