Redactia.ro
Home » TV » Câți bani câștigă Dana Budeanu din Youtube? Vedeta a recunoscut că e vorba despre mii de euro

Câți bani câștigă Dana Budeanu din Youtube? Vedeta a recunoscut că e vorba despre mii de euro

Dana Budeanu l-a criticat pe președintele României! Klaus Iohannis se află pe o părtie de schi

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Primul critic de modă din România a dezvăluit în ultimul vlog de pe canalul de Youtube câți bani face din canalul său de Youtube. 

Câți bani câștigă Dana Budeanu din Youtube?

Dana Budeanu a mărturisit în ultimul vlog de pe canalul de Youtube câți bani face din conținutul postat pe platformă.

,,Eu am un reach pe Youtube și multe vizualizări, multe…30-40 de milioane de views (…) Google te plătește prost. Eu fac 200-300.000 din câte vizualizări am. Noi nu montăm aici. Banii care se fac din asta sunt la modul, câteva mii(…) Alții fac din publicitate”, a spus Dana Budeanu pe canalul său de Youtube.

Dana Budeanu este o femeie independentă și stabilă financiar. Vedeta a vorbit, în urmă cu câteva luni, despre banii pe care îi câștigă din Youtube și cum alege să îi cheltuie.

Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime. Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem unul odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterincă, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!,” spunea Dana Budeanu, în urmă cu ceva timp.

Potrivit site-ului socialblade.com, Dana Budeanu încasează, prin intermediul vizualizărilor de pe Youtube a emisiunii Verdict, niște câștiguri lunare ce depăşesc suma de 800 de USD.

Mai mult, Dana Budeanu este cunoscută drept o persoană care spune lucrurilor pe nume, fiind și extrem de asumată.

„Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine’, a spus Dana Budeanu despre ea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: