Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Diana Șoșoacă în Guvernul României. N-o să-ți vină să crezi ce salariu primește

Câți bani câștigă Diana Șoșoacă în Guvernul României. N-o să-ți vină să crezi ce salariu primește

GALERIE FOTO (2) Diana Șoșoacă salariu lunar

Diana Șoșoacă a revenit în centrul atenției colective, după ce au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire la salariul lunar pe care îl primește din partea Guvernului României. Raportat la economia țării, venitul anual este mult peste media normală.

De departe una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor care o urmăresc pe Diana Șoșoacă are legătură cu salariul pe care aceasta îl primește în fiecare lună pentru aparițiile sale în fața parlamentarilor. Se pare că teoriile conspirației din perioada pandemiei cu coronavirus i-au adus o mulțime de fani peste noapte.

Ce salariu lunar are Diana Șoșoacă

Salariul de senatoare al Dianei Șoșoacă nu mai este un mister, după ce femeia a anunțat că își dorește o transparență totală. Senatoarea formațiunii politice AUR ar primi lunar din partea statului român un salariu brut de 18.720 de lei. În urma unui calcul rapid putem vedea faptul că la finalul anului în contul Dianei Șoșoacă intră o sumă de aproximativ 133.842 de lei.

Cu siguranță toate excursiile și petrecerile la care Diana Șoșoacă participă regulat nu se finanțează doar din salariul de parlamentar, tocmai de aceea este esențial să cunoaștem și natura de proveniență a celei care a contrazis chiar și medicii în perioada pandemiei din 2020.

Ce salariu are Diana Ivanovici Șoșoacă
Ce salariu are Diana Ivanovici Șoșoacă

Ce avere are Diana Șoșoacă

După ce a devenit cunoscută publicului larg, Diana Șoșoacă a început să obțină bani din ce în ce mai mulți și să facă tot felul de investiții. Astfel, omul politic a ajuns să dețină un teren de 23.000 mp, precum şi alte trei terenuri intravilane în Dâmboviţa şi Căciulata, judeţul Vâlcea. În interiorul imobilelor, Diana Șoșoacă are depozitate mai multe obiecte de artă ce însumează în total în jur de 5.000 de euro. Chiar dacă are o situație financiară foarte bună, Diana Șoșoacă preferă să circule în acest moment cu o mașină marca Opel Astra din 2005.

Nici la capitolul imobiliare nu stă rău, dacă ar fi să luăm în considerare faptul că în acest moment Diana Șoșoacă deține două apartamente și o casă. Cele două conturi bancare deschise pe numele său au peste 20.000 de euro fiecare, plus un cont de salariu (ea fiind la bază avocat), de 50.000 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: