Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani de buzunar primesc copiii lui Gică Popescu de la el. „Banii nu pot să fie la liber, așa, că sunt greu de făcut”

Câți bani de buzunar primesc copiii lui Gică Popescu de la el. „Banii nu pot să fie la liber, așa, că sunt greu de făcut”

Câți bani de buzunar le dă copiilor Gică Popescu

Gică Popescu a vorbit într-un interviu despre educația financiară pe care o primesc cei doi copii ai lui, de 19 și 20 de ani. Iată câți bani primesc copiii.

Câți bani de buzunar primesc copiii lui Gică Popescu de la el. „Banii nu pot să fie la liber, așa, că sunt greu de făcut”

Fostul fotbalist Gică Popescu, cunoscut deja de toți românii, are 54 de ani și doi copii – pe Nicolas (19 de ani) și pe Maria (20 de ani). Fostul internaţional a discutat la ediția inaugurală a podcastului„Profu’ de Sport”, moderat de redactorul-șef GSP Cătălin Țepelin, despre mai multe subiecte, inclusiv despre cât cheltuie copiii lui.

Gică Popescu este mândru că fiica lui a terminat anul acesta una dintre cele mai bune facultăți de business din lume.

Gică Popescu: „Răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „OK, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu”.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. (…). A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe munte, unde nu era taxă”.

„O mie de euro pe lună. Adică vreo 30 de euro pe zi. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului. Banii se fac greu și-atunci când îi faci trebuie să ții de ei. Dacă sunt fără limită, nu le știi valoarea. Ei trebuie să știe ce înseamnă un euro. Și nu știi decât atunci când ți-i gestionezi singur”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Popescu (@mariaappsc)

Gică Popescu a vorbit și despre fiul lui, Nicolas.

„Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest – 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși. Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nicolas.popescu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gica Popescu (@gica.popescuromania)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: