Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct. Salariu mai mic decât cel primit de Simona Gherghe

Câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct. Salariu mai mic decât cel primit de Simona Gherghe

S-a aflat acum câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct! Din primele informații, se pare că vedeta are un salariu mai mic decât cel primit de Simona Gherghe pe vremea când prezenta emisiunea.

În martie 2019, Simona Gherghe anunța că renunță la emisiunea pe care o prezenta de ani buni la Antena 1, show-ul monden Acces Direct. Ea a fost înlocuită de Mirela Vaida, cea care s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a câștigat rapid inimile telespectatorilor. Însă la capitolul bani, se pare că s-a făcut ceva economie. Salariul Mirelei Vaida de la Acces Direct a fost sub cel oferit fostei prezentatoare.

Câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct

Mirela Vaida a venit în televiziune din sfera artelor, fiind actriță și cântăreață. Însă cariera de televiziune sigur i-a rotunjit frumos veniturile. Salariu generos ar fi venit după ce artista ar fi acceptat să se implice în cele două emisiuni de la Antena 1, adică atât la ”Acces Direct”, cât și la ”Te cunosc de undeva”, care deja s-a încheiat.

Mirela Vaida ar fi cerut o sumă frumușică pentru cele trei luni de contract de la Te cunosc de Undeva, mai ales că filmările i-au ocupat și weeekend-urile, având în vedere că emisiunea Acces Direct se difuzează de luni până vineri

Mai mult, galele sau finala emisiunii se filma în timpul săptămânii, așa că s-a găsit o soluție de compromis. Când a fost nevoie, Mirela Vaida a fost înlocuită de la ”Acces Direct” cu Emilia Ghinescu.

Și chiar se pare că a meritat absența de la Acces Direct. Căci pentru apariția de la Te cunosc de undeva, Mirela Vaida ar fi cerut nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

Când vine vorba de Acces Direct, unde se bucură deja de un real succes, se pare că Mirela nu a obținut cât câștiga Simona Gherghe. Vedeta ar fi plătită pe ediție, în total salariul său ajungând la 5.000 de euro.

„La Acces direct câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul.”, potrivit surselor citate de Impact.ro.

Mirela Vaida, despre salariul de la Acces Direct

Mirela Vaida a avut și o reacție privind acest subiect, susținând că nu o afectează deloc etichetele care i se pun.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a explicat prezentatoarea Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: