Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

Ce spune Mirabela Dauer despre decizia de a se călugări? Puțini știu că vedeta și-a schimbat religia

Mirabela Dauer are o carieră impresionantă în spate, fiind una dintre cele mai apreciate și cerute artiste de mai bine de douăzeci de ani. Cu toate acestea, pensia pe care o primește după o viață întreagă pe scenă este destul de modestă. Iată câți bani ia Mirabela Dauer de la stat!

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer

Și-a făcut debutul muzical în 1963, alături de formația Roșu și Negru. Alături de celelalte nume grele ale muzicii pop românești, precum Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer a fost o răsfățată a publicului. A mers în sute de turnee, unele chiar și peste Ocean, și a susținut mii de concerte. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai remarcabile prezențe din muzica românească din ultimii 40 de ani.

Artista are în palmares peste 40 de albume, iar printre piesele ei de succes se numără: ”Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, ”Dormeau pe-o frunză două stele” și ”Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, având un repertoriu de peste 1000 de cântece.

Ai zice, așadar, că pensia primită după o viață întreagă pe scenă e cel puțin impresionantă. Ei bine, nu e deloc așa. Pensia artistei este de doar 760 de lei.

Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră

În ciuda faptului că are o pensie de doar 760 de lei, artista nu se plânge. E mulțumită cu câte a realizat și cu faptul că are un acoperiș deasupra capului. Vorbind despre pensia sa, Mirabela spunea că-și iubește țara și că nu o supără că are o pensie atât de mică.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, declara interpreta în urmă cu ceva timp.

„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai spus îndrăgita solistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: