Redactia.ro
Home » Monden » Pensie Mirabela Dauer: „Nu mă plâng…”

Pensie Mirabela Dauer: „Nu mă plâng…”

Pensie Mirabela Dauer: "Nu mă plâng..."

Mirabela Dauer, în vârstă de 72 de ani a vorbit pentru prima oară despre pensia sa. Este vorba despre o sumă foarte mică, cu care din păcate, mulți români sunt nevoiți să trăiască. Din păcate, artista nu este răsplătită, la bătrânețe, pentru bucuriile ce le-a adus țării noastre.

Pensie Mirabela Dauer – artista primește foarte puțini bani

După 57 de ani pe scenă, Mirabela Dauer primește doar 760 de lei de la statul român. Deși este evident că e o sumă foarte mică, artista s-a împăcat cu ideea.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, a mărturisit cântăreața.

Artista a completat că ea nu dorește să transmită un mesaj negativ. Consideră că există mai mulți români necăjiți, care sunt nevoiți să trăiască cu sume foarte mici, de la lună la lună.

„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e

Pensie Mirabela Dauer: Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai spus Mirabela Dauer

Pensie Mirabela Dauer: 57 de ani pe scenă

De mai bine de 5 decenii, artista ne încântă cu melodiile lor. Este considerată una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești. A fost faimoasă în anii 70-80, alături de Corina Chiriac și Angela Similea.

Mirabela Dauer a lansat peste 40 de albume muzicale, cu un repertoriu de peste 1000 de cântece. Printre șlagărele sale se numără: „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele” și „Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”

Mirabela Dauer a debutat cu formația rock Roșu și Negru în 1963. A interpretat melodiile compuse de: Marcel Dragomir, Marius Țeicu, Vasile Vasilache, Marian Nistor, Ionel Tudorache, Anton Șuteu, Temistocle Popa, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Vasile Șirli, Mircea Drăgan etc. Începând cu 2004 colaborează cu interpretul de muzică ușoară Rareș Borlea (Raoul).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: