Redactia.ro
Home » Monden » Câţi bani încasează Adrian Sînă la nunţile faraonice la care cântă în India: „Ține trei zile zile și trei nopți”

Câţi bani încasează Adrian Sînă la nunţile faraonice la care cântă în India: „Ține trei zile zile și trei nopți”

De ce a plecat Adi Sînă de acasă: „Îmi iau rămas bun de la familie”. Artistul a povestit ce planuri de viitor are

Adrian Sînă, producător şi ex-membru al trupei Akcent, este chemat să cânte la nunțile din India și Pakistan. Artistul român a ajuns să fie chemat în India, acolo unde este destul de des solicitat să cânte la nunți, evenimente care țin câte trei zile.

Aetistul este uimit de evenimentele care au loc acolo, care de multe ori țin trei zile și trei nopți. La nunțile din India participă peste 1.000 de persoane.

Câştigă 7.000 euro pe nuntă

Onorariile sunt pe măsură, artistul urmând să încaseze aproximativ 7.000 de euro pe eveniment.

Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1.000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood!

Avem mare succes acolo cu proiectul nostru «The Wedding Crashers»!”, a declarat Adrian Sînă, pentru click.

Acuzat că nu onorează nunţile?

De curând, el a fost acuzat că nu a onorat contractul pe care l-a avut la o nuntă.

Mireasa, revoltată, a transmis: „Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1.500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023.

Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers”.

Adrian Sînă a început să colaboreze cu producătorii indieni în urmă cu 12 ani, atunci când i s-a propus să producă o coloană sonoră pentru un film.

A fost momentul în care artistul a intrat în atenția publicului de acolo și cântă foarte des la diverse evenimente private din India sau din Pakistan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: