Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani încasează Cornelia și Lupu Rednic din reclame. Cei doi nu acceptă orice colaborare: „De ce să mă bag, dacă nu sunt scafandru?”

Câți bani încasează Cornelia și Lupu Rednic din reclame. Cei doi nu acceptă orice colaborare: „De ce să mă bag, dacă nu sunt scafandru?”

Cum a cucerită Cornelia de Lupu Rednic

Câți bani încasează Cornelia și Lupu Rednic din reclame. Cei doi nu acceptă orice colaborare. Iată detaliile!

Câți bani încasează Cornelia și Lupu Rednic din reclame. Cei doi nu acceptă orice colaborare

Celebrii soți Cornelia și Lupu Rednic au fost prezentați într-o varietate de spoturi publicitare și colaborări care le-au adus câștiguri semnificative în conturile lor. Aceste colaborări au inclus promovarea produselor alimentare, iar în prezent îi putem vedea pe micul ecran, zâmbind, în timp ce promovează un cunoscut lanț de magazine. Cu toate acestea, Lupu Rednic a subliniat că ei sunt foarte selectivi în ceea ce privește ofertele pe care le acceptă, analizându-le cu mare atenție.

„Acum facem reclamă la un celebru lanț de magazine, dar am mai fost în reclame, pentru o firmă de pateu, din Satu Mare, dar și la un celebru vin românesc. Facem doar la produse alimentare. Am refuzat să facem reclamă la alifii, la medicamente sau la ceaiuri, de tot felul, fiindcă nu știm despre ce este vorba, nu avem studii medicale, așa că nu le putem recomanda oamenilor. Eu am o vorbă înțeleaptă: „De ce să mă bag, dacă nu sunt scafandru?”. Păi, știți bancul: ”Dacă un scafandru s-ar arunca cu fața în apă și-ar sparge capul, căci ar cădea în barcă!”, a explicat Lupu Rednic pentru Impact. 

Conform unor surse, cuplul câștigă câteva mii de euro lunar.

Cum a fost cucerită Cornelia de Lupu Rednic

Cornelia Rednic a mai oferit detalii în trecut despre relația dintre ei. Aceasta a povestit despre cum a fost cucerită de către partenerul său de viață, Lupu Rednic, pe când erau doi tineri și nici măcar nu aveau o situație materială favorabil. Aceasta spune că l-a iubit în ciuda acestui aspect și că soțul ei a avut întotdeauna încredere că împreună vor reuși să aibă succes.

„Ne-am căsătorit de tineri, în 1992. Cum m-a cucerit? Pur și simplu. De atunci era glumeț. Nu exista să nu scoată o glumă din buzunar. În fiecare buzunar avea câte o glumă. Râdeam mult! Am glumit, dar am și muncit mult! Am plecat de jos, cu atâtea piedici! Cel care a avut încredere a fost Lupu. Nu eram bine din punct de vedere financiar, eram săraci, dar el a avut încredere și mai ales voință puternică. Eu eram un copil. Mă gândeam cum o să reușim noi să ieșim pe piață cu zongora și cetera, dar uite că muzica autentică are valoare.”, a declarat Cornelia Rednic pentru sursa citată mai sus.

Cornelia s-a căsătorit de tânără cu Lupu Rednic

Cornelia și-a unit destinul cu Lupu Rednic, pe când avea vârsta fragedă de 17 ani, iar el 23. Acesta a recunoscut de curând că nu aveau o stare materială bună și că soțul ei este cel care avut încrederea totală că vor reuși chiar dacă o iau de la zero în industria muzicală. Totodată a făcut publică povestea lor de dragoste și cum a evoluat aceasta:

„Am avut răbdare, multă muncă și o mică nebunie din partea lui Lupu. Eu am spus-o și o să o zic întotdeauna, că nu am avut încredere că noi vom ieși la lumină și vom ajunge la nivelul din ziua de astăzi. Nu aveam înregistrări bune, pentru că și acelea costă foarte mult, nu aveam instrumente muzicale bune și nici costume frumoase, cum ne-am fi dorit, (Lupu a zis: Noi vom ieși, vom fi cap de afiș în spectacole și vom ajunge pe marile scene. Eu am zis că e nebun. Lupu a crezut foarte tare în noi, apoi am crezut și eu, dar el a fost primul).”, a declarat Cornelia Rednic la Etno TV, relatează Cancan.ro.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: