Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani poți scoate de la bancomat dacă ești client BCR, BRD sau CEC Bank. Care este suma maximă

Câți bani poți scoate de la bancomat dacă ești client BCR, BRD sau CEC Bank. Care este suma maximă

În lumea financiară, fiecare bancă, indiferent că este locală sau internațională, impune limite în ceea ce privește sumele pe care le poți retrage zilnic de la bancomatele lor. Aceste limite variază în funcție de instituție și, în unele cazuri, chiar de tipul contului pe care îl deții.

Limitele de retragere la bancomate sunt stabilite pentru a proteja atât banca, cât și clienții împotriva riscurilor financiare. Cu toate acestea, aceste limite pot fi discutate și personalizate în funcție de nevoile tale financiare. De exemplu, pentru sume mai mari de bani sau circumstanțe speciale, poți contacta banca și discuta posibilitatea de a mări temporar limita de retragere.

Câți bani poți retrage de la bancomat dacă ai card la BCR sau BRD

BCR (Banca Comercială Română), una dintre cele mai mari bănci din țară, oferă o gamă variată de opțiuni pentru clienții săi. Cu toate acestea, limita de retragere zilnică la bancomatele BCR este cuprinsă între 3.000 și 10.000 de lei. Această limită este valabilă în special pentru cardurile Visa Classic și cardurile Maestro. Cu toate acestea, merită menționat că limita zilnică poate fi mărită în funcție de tipul de cont și acordurile individuale cu bancă. Astfel, pentru anumite tranzacții, poți ajunge să retragi până la 15.000 de lei dintr-un bancomat BCR într-o singură operațiune.

Pe de altă parte, BRD (Banca Română de Dezvoltare) limitează retragerile zilnice la 7.000 de lei. Totuși, pentru a atinge această sumă, trebuie să efectuezi 10 operațiuni de extragere de numerar din bancomatele BRD. Acest lucru înseamnă că, în cazul acestei bănci, trebuie să faci mai multe tranzacții pentru a ajunge la aceeași sumă ca la BCR.

Clienții CEC Bank și BT vor avea o surpriză

CEC Bank, una dintre cele mai vechi instituții financiare din România, pune la dispoziția clienților săi un plafon de retragere de 3.500 de lei într-o perioadă de 24 de ore. Această limită se aplică în special cardurilor de debit de la Mastercard și Visa Electron. Deși limita poate părea mai mică în comparație cu BCR sau BRD, este important să ținem cont că această bancă oferă servicii financiare esențiale pentru mulți români.

Banca Transilvania, o altă bancă populară din România, oferă o limită maximă de 9.000 de lei pentru retrageri într-o perioadă de 24 de ore. Cu toate acestea, este important să menționăm că Banca Transilvania nu este singura instituție financiară românească ce impune astfel de limite. Singura bancă ce depășește această limită este ING Bank, care permite retragerea de numerar în valoare de 10.000 de lei pe zi și până la un total de 20.000 de lei într-un interval de 4 zile consecutive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: