Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani primește un spectator care se află în sală la Vocea României. Când au loc filmările la Pro TV

Câți bani primește un spectator care se află în sală la Vocea României. Când au loc filmările la Pro TV

GALERIE FOTO (2)

De departe una dintre cele mai iubite și apreciate emisiuni de pe Pro TV este Vocea României. Telespectatorii se strâng mereu în fața micului ecran pentru a asculta cele mai frumoase interpretări. Dacă ți-am spune că este posibil să vezi în premieră toate momentele și pe deasupra mai ești și plătit pentru asta, ce părere ai avea?

Pe rețelele de socializare circulă în acest moment un anunț destul de atrăgător pentru muți cu privire la cei care își doresc să fie spectatori la Vocea României. Iată când vor avea loc filmările, precum și câți bani poți primi pentru fiecare moment.

Câți bani primește un spectator de la Vocea României

Pentru a face parte din publicul de la Pro TV, va trebui să îndeplinești o serie de cerințe minime. Printre acestea se numără și limita de vârstă. Astfel, trebuie să te încadrezi în limita de 16 – 60 de ani și să fii de acord să petreci în jur de 10 ore pe platourile de filmare.

Zilele pentru care agenția de casting este în căutare de persoane sunt 19, 20, 24, 25 și 31 iulie, cel mai probabil fiind vorba despre audițiile pe nevăzute. În fiecare zi, Pro TV se angajează să le ofere spectatorilor din sală 80 de lei pe zi, o masă caldă și decontarea transportului, în cazul în care ziua de filmare se termină mai târziu de 00:00.

Cu cât plătesc o zi de filmare producătorii de la Kanal D și Antena 1

Atât PRO TV, cât și Antena 1 sunt în căutarea telespectatorilor pentru a spori audiența emisiunilor lor. Recent, agenția de casting responsabilă cu furnizarea publicului a anunțat că are nevoie de spectatori. O zi de filmare pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” durează în jur de 10 până la 12 ore și, conform informațiilor disponibile, participanții sunt remunerați cu 80 de lei.

Astfel, pentru fiecare oră petrecută în fața camerelor, un participant primește între 6 și 8 lei. În ceea ce privește criteriile de selecție, Antena 1 are anumite pretenții în ceea ce privește vârsta. Cei care doresc să aplaude vedetele show-ului de transformări trebuie să se încadreze într-o categorie de vârstă cuprinsă între 17 și 40 de ani.

În ceea ce privește emisiunea „Prețul cel bun”, se pare că producătorii sunt dispuși să ofere o remunerație mai generoasă decât în cazul „Te cunosc de undeva”. Conform unui anunț postat la sfârșitul lunii mai, un spectator poate câștiga chiar 100 de lei pentru o zi de filmare la Romexpo. Durata medie a unei zile de filmare este între 9 și 10 ore. Așadar, participanții au posibilitatea să primească o remunerație mai consistentă pentru timpul petrecut în platou.

În luna martie, pe un grup pentru casting, a fost postat un anunț referitor la emisiunea „Roata Norocului” difuzată de Kanal D. Potrivit acestui anunț, spectatorii primeau 70 de lei pentru o zi de filmare, iar durata medie a petrecută pe platou era de 9 ore. Pentru a putea participa, trebuia să ai între 18 și 35 de ani. De remarcat este faptul că echipa responsabilă de publicul pentru postul turcesc oferea nu doar o sumă de 70 de lei, ci și catering rece, apă plată și surprize.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: