Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani se aflau, de fapt, în seiful lui Culiță Sterp: „Când zic foarte mulți bani, nu mă refer nici la mii de euro, nu mă refer nici la zeci de mii de euro”

Câți bani se aflau, de fapt, în seiful lui Culiță Sterp: „Când zic foarte mulți bani, nu mă refer nici la mii de euro, nu mă refer nici la zeci de mii de euro”

Culiță Sterp a anunțat oficial, într-un video postat pe canalul personal de Youtube că familia sa a decis să ofere o recompensă pentru a-i găsi pe cei care au furat din casa lor un seif cu foarte mulți bani. Îndrăgitul interpret a decis să ofere două variante de recompense, dorindu-și enorm să-i găsească pe hoți. Iată ce sumă fabuloasă oferă vedeta pentru cei care îl pot ajuta în demararea acestei probleme cu care se confruntă familia lui!

Câți bani se aflau, de fapt, în seiful lui Culiță Sterp?

Culiță Sterp a povestit pe canalul personal de YouTube prin ce dramă trece familia sa de când le-a fost spartă casa, de unde s-a furat un seif cu foarte mulți bani, de ordinul sutelor de mii de euro:

„Ni s-a spart casa, ni s-a furat un seif cu foarte mulți bani. Și când zic foarte mulți bani, nu mă refer nici la mii de euro, nu mă refer nici la zeci de mii de euro. Foarte mulți bani, mult mai mulți. Au fost sute de mii de euro. Erau bani schimbați și în lire și în lei și în euro. Eu am SRL, am firmă, plătesc taxe. De prost nu i-am ținut la bancă, că totul e legal. Într-adevăr, doar banii de la dedicații nu ai cum să îi justifici. De acum încolo, toți banii în cont. Ultima dată când am numărat banii, i-am numărat în aprilie”, a mărturisit Culiță Sterp pe canalul său personal de YouTube.

Ce recompensă oferă Iancu Sterp

Vedeta dorește cu orice preț ca hoții să fie găsiți, oferind recompensă chiar și în cazul în care suma de bani nu este recuperată! Astfel, interpretul oferă două recompense:

„Nu am vrut să fac public asta, dar poate ajută cu ceva. Am văzut că mulți oameni au sărit în ajutorul nostru după ce au postat ele vlogul. (n.r. mama Geta și fiica ei) Eu vreau să vă spun că ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să prind hoții și să recuperez măcar jumătate din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă ca să aflu hoții.

Au fost criminaliștii la noi acasă, a fost Poliția. Ei au zis că au fost minimum 3 sau 4 hoții. Doamna primăriță, nu vreau să te superi, dar nu e normal ca într-o comună civilizată cum suntem noi, camerele de filmat să nu meargă din iulie 2021 și alea s-au plătit din fonduri europene, o grămadă de bani s-au plătit pentru ele.

Seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kile, cât jumate de frigider normal, cum aveți voi acasă. Fapta s-a întâmplat în data de 5 iulie. Dacă auziți ceva, dați un mesaj pe Instagram, pe Facebook, mie sau fraților mei. Eu muncesc, fraților, la cântare, departe de copilul meu. Sunt plecat de două săptămâni, vorbesc cu el numai pe cameră. Cum puteți să ziceți că nu sunt bani munciți, când eu nu dorm o noapte într-o lună, că așa e vara? Nu e ușor, voi nu știți. Maică-mea era mai supărată decât mine”, a mai explicat Culiță Sterp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: