Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are Andreea Esca și ce vârste au. Cum arată familia vedetei PRO TV

Câți copii are Andreea Esca și ce vârste au. Cum arată familia vedetei PRO TV

GALERIE FOTO (7) Câți copii are Andreea Esca și ce vârste au. Cum arată familia vedetei PRO TV

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute, dar și iubite figuri de televiziune. Mereu cu zâmbetul pe buze, sinceră, dar și dezinvoltă, prezentatoarea TV n-a ascuns niciodată evenimentele importante din viața personală. Ea se mândrește cu o căsnicie de durată și cu doi copii realizați. Iată cum arată familia prezentatoarei TV!

Câți copii are Andreea Esca și ce vârste au

Puțini știu că Andreea Esca are, de fapt, doi copii, și nu doar pe fiica Alexia, cea care e cunoscută publicului larg. Prezentatoarea TV este mămică și de băiat! Aris este mezinul familiei și cel mai răsfățat. Are 16 ani și urmează cursurile Liceului Francez din Capitală.

Andreea și soțul ei și-au dorit ca fiul lor să învețe o limbă străină, asemenea surorii lui, așa că alegerea Liceului Francez n-a fost deloc întâmplare. Puștiul are rezultate bune la învățătură și pare să-i calce surorii sale mai mari pe urme în ceea ce privește alegerile de viitor. Acesta ar fi interesat să urmeze cursurile unei facultăți în străinătate.

Alexia, după cum se știe, este studentă la o facultate de renume din Londra. Acum, însă, tânăra de 20 de ani se află în România, dat fiind faptul că pandemia a închis școlile din mai toate țările.

Cum arată familia Andreei Esca

Andreea Esca se laudă des cu familia sa, declarându-se o femeie fericită și împlinită. Ieri, ea a postat o imagine alb-negru pe rețelele de socializare, în care apare alături de cei doi copii ai ei.
La vederea acestei fotografii, comentariile pozitive ale fanilor au curs neîncetat.

 

View this post on Instagram

 

Noapte buna ❤️ #noi

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Cât despre soțul știristei, se știe că Alexandre Eram este un bărbat discret. Asta nu însemnă că nu face front comun cu soția ori de câte ori situația o impune. Afaceristul nu se dă în lături de la a-și însoți nevasta la evenimente oficiale ori la petreceri mondene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: