Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram a cunoscut-o pe Angelina Jolie. Cum a decurs întâlnirea

Alexia Eram a cunoscut-o pe Angelina Jolie. Cum a decurs întâlnirea

GALERIE FOTO (2)

Fiica Andreei Esca a fost cooptată, alături de alți influenceri din toate colțurile lumii, să participe la avanpremiera din Londra a filmului „Maleficient: Mistress of Evil”. Acolo, Alexia Eram a cunoscut-o pe Angelina Jolie și a avut ocazia s-o vadă în „elementul său”. Adolescenta a povestit toată întâmplarea pentru site-ul mamei sale.

Alexia Eram a cunoscut-o pe Angelina Jolie

Fiica Andreei Esca a fost singura româncă invitată de Disney la avanpremiera londoneză a celui mai recent film al Angelinei Jolie. Cu această ocazie, adolescenta a avut ocazia de a sta față-n față cu celebrul star hollywoodian, prezent pentru a-și promova pelicula.

Alexia s-a arătat extrem de impresionată de grația și alura Angelinei Jolie și mărturisește că a fost o experiență de neuitat: „M-a impresionat Angelina. Este o apariție într-adevăr și mi-a plăcut că a făcut un gest foarte frumos. Înainte de avanpremiera filmului, pe covorul roșu, a stat câteva minute și a făcut poze cu publicul aflat la eveniment. Este o femeie intimidantă, dar amabilă cu toată lumea…” spune Alexia pentru alistmagazine.ro.

Fiica Andreei Esca a realizat o ședință foto inedită

Cu ocazia premierei, influencerii invitați au avut ocazia să intre în pielea persoanajelor acestei pelicule preț de câteva ore. Ei au realizat, pe rând, câte o ședință foto spectaculoasă, în care au îmbrăcat ținute specifice filmului. Asta a făcut și Alexia Eram, care într-un decor rupt din peliculă, a pozat cu o rochie diafană și elegantă… dar și cu un corb.

alexia eram a cunoscut-o pe angelina jolie

„Am fost onorată să fiu singura româncă prezentă la acest eveniment. Am vizionat filmul în premieră, iar a doua zi am realizat un pictorial în stilul Maleficent. Ședința foto a durat câteva ore, iar eu m-am bucurat de make-up, hair și de o ținută de poveste, în genul filmului… , a mai adăugat Alexia Eram.

Citește și Andreea Esca, riduri proeminente la 47 de ani. Refuză să apeleze la bisturiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: