Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, riduri proeminente la 47 de ani. Refuză să apeleze la bisturiu

Andreea Esca, riduri proeminente la 47 de ani. Refuză să apeleze la bisturiu

Este una dintre cele mai joviale și plăcute prezențe TV. Însă, anii petrecuți pe micile ecrane și make-up-ul greu de televiziune și-au spus cuvântul asupra tenului prezentatoare. La cei 47 de ani, Andreea Esca are riduri proeminente, pe care, însă, nu se grăbește să le „șteargă” cu bisturiul.

Andreea Esca, riduri proeminente la 47 de ani

Se îndreaptă spre 50 de ani, însă arată mai bine ca niciodată. În urmă cu puțini ani, a slăbit considerabil și de atunci reușește să-și păstreze silueta ca trasă prin inel. Chiar și chipul e la fel de radios și senin, cu toate că ridurile de expresie și-au făcut simțită prezența.

Însă, nu este un detaliu care s-o complexeze, ci dimpotrivă. Andreea Esca își îmbrățișează vârsta și nu face nimic nenatural în a-și îmbunătăți aspectul fizic. Vedeta s-a pozat de curând râzând cu poftă, iar fotografiile în care se văd ridurile de expresie au fost urcate în mediul online.

Nu-și retușează fotografiile

Și-n ciuda criticilor primite, referitoare la ridurile de expresie, Andreea Esca n-a ripostat. E mai mult decât evident că vedeta își acceptă vârsta și ridurile. De altfel, prezentatoarea TV a recunoscut că e împotriva intervențiilor chirurgicale estetice și că i-ar plăcea să îmbătrânească natural și grațios.

Un alt amănunt despre filosofia de viață a vedetei este că nu crede în artificiile online. Andreea Esca preferă să-și urce fotografiile nealterate de vreun filtru, care, poate, ar fi pus-o într-o lumină bună. Un lucru de apreciat și rar întâlnit pe rețelele de socializare în rândul vedetelor din România. AȘA DA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: