Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Declarația îndrăzneață a lui Mario Fresh pentru Andreea Esca: ”Mamă soacră, eu…”

Declarația îndrăzneață a lui Mario Fresh pentru Andreea Esca: ”Mamă soacră, eu…”

GALERIE FOTO (2)

Relația Alexiei Eram cu artistul Mario Fresh este deja cunoscută, așa că nu e o surpriză că tânărul are o legătură specială și cu mama iubitei sale. Într-o emisiune recentă, Cătălin Măruță a avut-o invitată chiar pe Andreea Esca, care a povestit despre cum își privește „ginerele”.

Declarația lui Mario Fresh pentru Andreea Esca

E în casa lor de mai bine de trei ani, așa că Andreea Esca a ajuns să-l îndrăgească destul de tare pe iubitul fiicei sale. Mai mult de atât, ea îl consideră parte din familia ei și se pare că acest lucru e reciproc. Într-o ediție a emisiunii „La Măruță”, Andreea Esca a mărturisit că Mario Fresh este „fiul ei” și că-l vede tot restul vieții sale alături de Alexia.

La rândul lui, cu doar câteva zile în urmă, Mario Fresh își mărturisise sentimentele pentru ”mama soacră”. El a ținut să-i lase un mesaj special, cu ocazia zilei sale de naștere. ”Sărut mâna, mult, cum s-ar zice și la mulți ani! Să aveți parte de tot ce vă doriți, sănătate și fericire. Și să fiți împlinită. Te iubesc, mama soacră! N-am ce să mai fac. Te iubesc!”, a fost mesajul lui Mario Fresh.

Relația apropiată între artist și ”soacra”

Nu e prima oară când cei doi își fac astfel de declarații în public. Și la începutul lunii august, Andreea Esca a postat public un mesaj la adresa acestuia. ”Ca la 20 de ani?! La mulți ani, @goldenboymario”, a fost mesajul postat de ”soacră” pe rețelele de socializare.

Mario Fresh
Cei doi au o relație apropiată

De altfel, cei doi au apărut împreună și la un eveniment recent. Esca l-a luat sub ”aripa protectoare” pe iubitul fiicei sale și l-a introdus în lumea ”bună”. Ei doi sunt fotografiați adesea la evenimente ori în vacanțe.

Citește și Fiica Iuliei Albu e o adevărată frumusețe. Deja se comportă precum un model

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: