Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Iuliei Albu e o adevărată frumusețe. Deja se comportă precum un model

Fiica Iuliei Albu e o adevărată frumusețe. Deja se comportă precum un model

GALERIE FOTO (7)

Din mariajul scurt, dar fericit, al soților Albu a rezultat o fetiță frumoasă foc, pe nume Mikaela. Micuța a fost ținută departe de lumina reflectoarelor în primii ani de viață, însă acum ea deja manifestă interes pentru această lume. Fiica Iuliei Albu are alură și se comportă deja precum un model.

Fiica Iuliei Albu, o adevărată frumusețe

Încă de la primele fotografii făcute publice, ne-am putut da seama că Mikaela e o adevărată frumusețe. Dar iată că nici în timp nu s-a dezis de titulatura de „cel mai frumos copil de vedetă”. La 10 ani, Mikaela arată precum un fotomodel, cu ochii mari și rotunzi, de culoare deschisă, și un păr des și șaten.

În fotografiile recent publicate de către părinții ei, ne putem da seama că Mikaela are apetit pentru cariera de model. Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale și este fascinată de domeniul modei, dar și de modelling. Ne așteptăm, așadar să facă istorie în aceste domenii, dată fiind ”moștenirea” genetică a părinților ei.

Mikaela relație bună cu ”noul tătic”

De când părinții ei s-au despărțit, Mikaela a stat cu mama sa. Inevitabil a fost, așadar, să nu-i cunoască noul partener de viață al Iuliei Albu. Iar acum, că lucrurile sunt destul de serioase, Mikaela are o relație destul de apropiată cu iubitei mamei sale. ”Pentru mine cel mai important lucru este Mikaela şi binele ei. Astăzi, ea are o viaţă echilibrată şi este foarte ataşată de iubitul meu, iar asta e un lucru minunat”, a spus Iulia Albu, pe blog.

Mihai Albu, deranjat că Iulia Albu își îndeamnă fiica să-l vadă pe iubitul ei drept tată. ”Chiar dacă s-ar întampla asta (n.r. să aibă o nouă parteneră de viață pe care fiica sa să o vadă ca o mamă), eu nu voi încuraja-o s-o numească mamă! Și nici nu aș putea să declar public că ar putea avea altă mamă. Niciodată!! Este important pentru copil să prețuiască ambii părinti deopotrivă! Și mai important să nu denigrezi celălalt părinte indiferent de câtă ură ai fi adunat… mai ales în fața copilului! Atâta timp cât încurajezi minorul să spună și să creadă că ar avea alt tată, il bulversezi și derutezi premeditat!”, a mai spus el.

Citește și Incredibil! Fosta secretară a Andrei face dezvăluiri incendiare despre artistă și tatăl ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini