Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Fosta secretară a Andrei face dezvăluiri incendiare despre artistă și tatăl ei

Incredibil! Fosta secretară a Andrei face dezvăluiri incendiare despre artistă și tatăl ei

GALERIE FOTO (9) Incredibil! Fosta secretară a Andrei face dezvăluiri incendiare despre artistă și tatăl ei

Fosta secretară a Andrei a spus adevărul despre cântăreață și despre tatăl acesteia.

Fosta secretară a Andrei face dezvăluiri incendiare despre artistă și tatăl ei

Deși nu multă lume știa, cântăreața Ami a lucrat ca asistent manager pentru Andra Măruță. Într-un interviu, AMI a povestit cum și-a câștigat existența când a ajuns în București la vârsta de 18 ani. Artista este născută în Baia-Mare. Tânăra avea 18 ani când a hotărât să se mute în Capitală pentru a fi independentă. Ami a intrat la Facultate, la Conservator.

Am împlinit 18 ani și m-am mutat în București. Eram clasa a 12-a. Era totul nou pentru mine. Mă întreb,de multe ori, ce era în capul meu să mă mut chiar în clasa a 12-a, când aveam de dat bacul, cu profesori noi, mod de predare nou, colegi noi, totul noU.Nu știam pe nimeni. Însă mi-am dorit să vin la București înainte cu un an de a intra la Facultate, la Conservator, ca să mă obișnuiesc puțin cu lumea asta. Eram oarecum obișnuită cu Bucureștiul, pentru că mai veneam la concursuri, așa că nu mi-a fost foarte greu. Mai greu mi-a fost cu despărțirea de casă, de prieteni, de locurile cunoscute”.

Secretara juratei de la „Românii au Talent

AMI a mărturisit că primul job pe care l-a avut în București a fost de asistent manager chiar la Andra Măruță. Aceasta a declarat că a mers inițial la un casting pentru backing vocals.

A fost o perioadă când am lucrat ca asistent manager. Adică, primul meu job a fost de asistent manager la Andra Măruță. Inițial, mersesem la ea la un casting pentru backing vocals. Cântasem și cu vioara, și cu vocea și am fost acceptată, așa că mergeam la concerte cu ea„.

Tânăra artistă a povestit despre tatăl Andrei, Mihai Alexandru, de la care a învățat multe lucruri.

Dar după, mi-a propus tatăl ei, Mihai Alexandru, să îl ajut pe acolo, pe la firmă. Așa am ajuns asistent manager. Am învățat totul din mers, pentru că eu nu știam să lucrez nici pe calculator, habar nu aveam să fac absolut nimic. Dar într-o lună, eram cea mai tare secretară, cel mai tare asistent manager!”.

După ceva  timp, AMI a trebuit să renunțe la jobul ei după ce s-a lansat în muzică, iar acum își aduce aminte cu plăcere despre momentele petrecute alături de ANdra și familia acesteia.

După ce am plecat de acolo, le-a părut rău . Fiind și ardeleni – ei sunt din Turda -, s-a legat o prietenie frumoasă. Eu eram fix ca în familia mea, așa mă simțeam. Sunt niște oameni extraordinari și foarte calzi”, ne-a mai spus AMI.

Citeste si:Vești triste despre Mihai Constantinescu. Artistul este de nerecunoscut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: