Redactia.ro
Home » Monden » Vești triste despre Mihai Constantinescu. Artistul este de nerecunoscut

Vești triste despre Mihai Constantinescu. Artistul este de nerecunoscut

reacția spitalului

Vești triste despre Mihai Constantinescu. Cântărețul Mihai Constantinescu a ajuns la spital, la mijlocul lunii mai. De atunci, artistul se află în comă. 

Vești triste despre Mihai Constantinescu. Artistul este de nerecunoscut

Deși familia, prieteni, colegii și fanii se roagă pentru sănătatea lui, Mihai Constantinescu se pare că nu se simte bine. Artistul a ajuns la spital la mijlocul lunii mai, iar de atunci acesta se află în comă.

Potrivit unui apropiat al artistului, starea de sănătatea al lui Mihai Constantinescu se înrăutățește.

Se simţea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, şi era o mână de oase şi piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio şansă de supravieţuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi şi au apărut complicaţii. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situaţia“.

”Mihai Constantinescu nu a mișcat niciun deget”

Artistul a ajuns în această stare gravă din cauza unui infarct.Soția lui Mihai Constantinescu nu s-a dezlipit nicio secundă de artist, dar toate eforturile par a fi în zadar. Cu toții speră, însă într-o minune.

Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de el și oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. (…) Mihai este stabil și este un luptător, așa cum a fost dintodeauna.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor din spital, va ieși învingător și de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai Constantinescu să se facă bine. (…) Mihai nu poate fi vizitat. La terapie intensivă nu poate intra nimeni, doar familia. (…) Dacă pot oamenii, când au timp, să se roage pentru Mihai”,a spus Simona Secrier.

Mihai Constantinescu suferise înainte de a fi internat la spital, un accident vascultar cerebral. Pe lângă bolile cardiace, cântărețul mai suferă și de induficiență pulmonară. În urmă cu câțiva ani a trecut prin intervenții chirurgicale ls cord în urma cărora s-a ales cu câteva proteze.

Citeste si:Cea mai rapidă femeie pe patru roți, a murit într-un accident rutier

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: