Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai rapidă femeie pe patru roți, a murit într-un accident rutier

Cea mai rapidă femeie pe patru roți, a murit într-un accident rutier

Cea mai rapidă femeie pe patru roți, a murit într-un accident rutier

Jessi Combs, în vârstă de 39 de ani era cea mai rapidă femeie pe patru roți și gazda unor emisiuni TV din Statele Unite, a murit într-un accident rutier în oregon.

Jessi Combs a murit într-un accident rutier

Jessi Combs și-a pierdut viața într-un accodent produs cu o mașinp de cursă în timp ce încerca să depășeasscă un nou record de viteză pe uscat.

Cel mai notabil vis al lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie de pe Pământ, un vis pe care îl urmărea încă din 2012 … una dintre rarele visătoare care a avut curajul să transforme acest vis în realitate a părăsit acest Pământ conducând mai repede decât oricare altul femeie în istorie „, a spus familia sa în comunicatul în care a anunțat decesul acesteia. Jessi Combs, era pilot profesionit și gazdă a mai multor show-uri de televiziune. Aceasta și-a pierdut viața în timpulk unor filmări, în Deșertul Alvord.

Jessi Combs era cea mai rapidă femeie pe patru roți

Combs a fost gazda mai multor show-uri de televiziune, Xtreme 4×4,și a avut peste 90 de episoade la Spike Tv. În anii 2005-2009 era cea mai rapidp femeie pe patru roți, ea depășind recordul de 640 km/oră în anul 2013. A atins cu aceeași mașină 777km/ora în octombrie 2018, dar s-a oprit repede, din cauza unor probleme mecanice.Marți, însă,  Combs a încercat să bată recordul de 640k/oră.

Jessi s-a născut în Dakota de Sud, pe 27 iulie 1983. A devenit cunoscută în lumea automobilismului,fiind ea însuși constructoare de mașini. De asemenea, aceasta era expert tehnic, și putea să fie văzută au fost, Overhauliu, Truck U sau Two Garage. Mai mult, aceasta a fost gasda show-ulu Mythbusters, de la Discovery Channel.

Citeste si:Un cetățean român a murit într-un centru pentru detenție din Franța

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: