Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are Ionuț Dolănescu, de fapt?! Artistul are cu ce se mândri

Câți copii are Ionuț Dolănescu, de fapt?! Artistul are cu ce se mândri

Ionuț Dolănescu se mândrește cu familia sa.

Ionuț Dolănescu, celebrul cântăreț român de muzică populară și fiu al legendelor Ion Dolănescu și Maria Ciobanu, a împlinit pe 26 februarie 2024 vârsta de 52 de ani. Artistul este cunoscut nu doar pentru talentul său muzical remarcabil, ci și pentru frumoasa familie pe care o are alături de soția sa, Doinița Dolănescu. Cuplul are împreună trei copii: Ionuț Vlad, în vârstă de 16 ani, Ioana Maria, de 14 ani, care a moștenit talentul muzical al familiei, și Iancu Marian Nicolae, cel mai mic, de 10 ani.

Cum îl descrie Doinița Dolănescu pe soțul ei

Doinița Dolănescu, într-un interviu pentru TVR 1, l-a descris pe Ionuț ca fiind stâlpul familiei, un tată și soț exemplar, precum și un artist de excepție. A cucerit-o prin bunătatea și recunoștința sa, făcând din el un om adorat și respectat în cadrul familiei.

„Ionuț este omul care tot ce face, face la superlativ. E un tată bun, un soț bun și un artist, bineînțeles, cel mai bun. Pentru noi el este stâlpul. El este șeful. Așa zicem noi. Băiatul cel mare, are 16 ani acum, iar când își dorește ceva îmi zice: „Mami, te rog, pe tine tata nu te refuză niciodată”, a povestit Doinița Dolănescu la TVR 1, chiar de ziua soțului său.

Ioana Maria, fiica mijlocie a cuplului, a urmat deja pașii părinților și bunicilor săi în muzică, debutând la vârsta de 8 ani pe scena Festivalului „Ion Dolănescu” din Târgoviște. Talentul său este recunoscut și apreciat, fiind sprijinită și încurajată necondiționat de tatăl său, care rememorează emoțiile propriului debut muzical, sub îndrumarea tatălui său, la o vârstă fragedă.

„E cel mai bun tată pe care aș putea să mi-l doresc vreodată. Mereu este acolo pentru mine. Mă sprijină. Mă ajută. Îi doresc sănătate, bucurii alături de noi. Cât mai mult timp împreună să petrecem pentru că clipele împreună sunt foarte importante”, a adăugat Ioana Maria, fiica artistului.

Ionuț Dolănescu este cel mai împlinit bărbat

Ionuț Dolănescu își exprimă admirația și dragostea pentru soția sa, Doinița, subliniind armonia și înțelegerea profundă care definește relația lor. Descrie o familie fericită și unită, unde certurile sunt rare și unde respectul și iubirea predomină. Doinița este lăudată nu doar pentru calitățile sale de mamă și soție, dar și pentru talentul său de gospodină, contribuind semnificativ la echilibrul și fericirea vieții de familie.

„Am avut emoții mai mari decât ea, dar s-a descurcat foarte bine. Am cântat live și mă bucur că a reușit să se stăpânească în fața publicului. E destul de greu. Și eu am debutat la o vârstă fragedă. Tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, m-a urcat pe scenă la vârsta de 9 ani. Am debutat pe stadionul din Fetești în anul 1981.”, declara Ionuț Dolănescu într-o emisiune TV în urmă cu câțiva ani.

Familia Dolănescu reprezintă un exemplu de armonie, talent și dedicație, continuând tradiția muzicală a unora dintre cele mai iubite figuri ale muzicii populare românești. Ionuț și Doinița, împreună cu copiii lor, demonstrează cum dragostea, respectul și talentul se pot îmbina armonios, creând o poveste de viață inspirațională pentru mulți.

„Mi-a dat Dumnezeu o jumătate excepţională şi mulţumesc providenţei în fiecare zi pentru asta. Avem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată.

Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze. Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm şi noi!” Ea zâmbeşte larg şi mă îmbrăţişează. Este o veritabilă gospodină şi o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găseşti pe cineva cu care să te înţelegi şi tocmai de aceea o respect şi o iubesc enorm.

Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a mai povestit artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: