Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Dolănescu, în lacrimi la 51 de ani: „E ca un altar sfânt pentru noi”

Ionuț Dolănescu, în lacrimi la 51 de ani: „E ca un altar sfânt pentru noi”

Ionuț Dolănescu a pus mâna pe locuința din Caimatei.

La vârsta de 51 de ani, Ionuț Dolănescu, fiul regretatului Ion Dolănescu, a reușit să își împlinească unul dintre cele mai mari vise din viața sa. Artistul și-a mutat domiciliul în casa din Caimatei, locul în care a crescut și unde tatăl său celebru obișnuia să organizeze petreceri memorabile, în special de Sf. Ion. Cu lacrimi în ochi și un entuziasm contagios, Ionuț Dolănescu a vorbit despre realizarea visului său de a locui în locul plin de amintiri și semnificații pentru familia Dolănescu.

Renovarea casei a fost un proiect meticulos care a durat doi ani, iar acum, la câteva luni după sărbătorile de iarnă, Ionuț Dolănescu se bucură de locuința memorabilă a tatălui său. Paparazzii de la Click! au surprins mașina sa de lux, cu numere de înmatriculare din America, parcată în fața casei din Caimatei, confirmând astfel stabilirea definitivă a artistului în locuința plină de istorie.

Ionuț Dolănescu și-a îndeplinit visul

Într-un interviu acordat la nunta Cristinei Spătar din Râmnicu Vâlcea, Ionuț Dolănescu a subliniat importanța casei pentru el și familia sa. „E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu. Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult.

Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă. Și pentru prietenii și finii tatălui meu care avea peste 1000 de fini. Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez și sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească”, spunea Ionuț Dolănescu cu ceva timp în urmă.

Artistul duce mai departe tradiția tatălui său

Casa din Caimatei este nu doar un loc de locuit, ci și un simbol sacru pentru familia Dolănescu. Ionuț Dolănescu a subliniat că casa este ca un „altar sfânt” pentru ei, plin de amintiri neprețuite legate de trecutul și prezentul familiei.

Renovarea a fost un proiect ambițios, iar casa a fost adusă la un stadiu extraordinar, păstrându-și totodată valoarea istorică și sentimentală. În cele două luni de la finalizarea lucrărilor, Ionuț Dolănescu și familia sa au primit cu brațele deschise prietenii și finii tatălui său, așa cum se obișnuia în casa părintească.

Cu toate că acest vis a implicat eforturi susținute și o investiție considerabilă, Ionuț Dolănescu a ales să păstreze vie amintirea tatălui său și să transforme casa într-un loc plin de căldură și bucurie, la fel cum făcea Ion Dolănescu cu peste 40 de ani în urmă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: